Haberler

Kaybolan Yaşlı Adam 23 Saat Sonra Bulundu

Çorum’un Sungurlu ilçesinde dün sabah saatlerinde kaybolan 90 yaşındaki adam, gece boyunca yapılan arama çalışması sonrası bugün sağlıklı bir şekilde bulundu.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde dün sabah saatlerinde kaybolan 90 yaşındaki adam, gece boyunca yapılan arama çalışması sonrası bugün sağlıklı bir şekilde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Alzheimer hastası olduğu belirtilen Osman Tök (90), dün sabah saatlerinde gezmek için çarşıya gitti. Akşam saatlerine kadar eve dönmeyen Tök, yakınları tarafından çevrede bir süre arandı. Ancak Osman Tök'e ulaşamayan yakınları durumu polis ve jandarma ekiplerine bildirdi. Polis, jandarma ve mahalle sakinleri, köpeklerle gece boyu yaptıkları aramada Tök'ün izine rastlamadı.

Osman Tök, bugün sabah saatlerinde kendisi ile aynı ismi taşıyan torunu olan Osman Tök tarafından çarşı merkezinde bulundu. 23 saat sonra bulunan Tök, Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak kontrol amaçlı tedavi altına alındı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sungurlu Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title