Haberler

Kaybolan Köpek İçin Alarma Geçtiler

Antalya'da falezlerden düşen köpeği bulmak için deniz polisi ile itfaiye ekipleri, denizde ve falezler üzerinde iki saat arama yaptı.

Antalya'da falezlerden düşen köpeği bulabilmek için itfaiye ve polis ekipleri iki saatlik arama çalışması yaptı.

Mansur Balcı, Golden cinsi "Maya" adlı bir yaşındaki köpeğini Fener Caddesi'nde dün akşam gezdirmeye çıkardı. Sahibi tarafından tasması çıkarılan köpek, çitleri atlayarak 40 metre yükseklikteki falezlerden düştü.

Köpeğinin düştüğünü gören Balcı, uzun süre etrafta arama yaptı. Ancak sonuç alamayan Balcı, sabah saatlerinde itfaiye ve polis ekiplerinden yardım istedi.

Olay yerine gelen deniz polisi ve itfaiye ekipleri, köpeğin bulunabilmesi için arama çalışması başlattı. Yaklaşık iki saat arama yapan ekipler sonuç alamazken Balcı köpeğin bulunma ümidiyle olay yerinden ayrılmadı.

Köpeğinin yüzme bildiğini belirten Balcı, düştükten sonra yüzerek bir kayalığın üzerine çıkmış olabileceğini söyledi. Polis ve itfaiye ekiplerine arama çalışmalarından dolayı teşekkür eden Balcı, köpeğinin yaşadığını umduğunu kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Antalya Balcı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title