Haberler

Kaybolan Çiçekler Sır Perdesini Aralamaya Devam Ediyor

Güncelleme:

Fox'ta hafta içi her gün ünlü sunucu İnci Ertuğrul'un sunumuyla saat 10.00'da yayınlanan "Kaybolan Çiçekler" bir hafta içinde 3 çocuğu daha bulup evlat hasreti çeken ailelerin gözyaşlarını dindirdi.

GERMENCİK DEĞİL FURUNLU

İzmir Bayındır'da 17 yaşındaki Kadriye G.'nin kaybolduğu gün, 5 yıldır küçük kızla ilişki yaşayan bakkal Mehmet Liv'in ölümü ile ilgili sır perdesi Kaybolan Çiçekler' de aralanmaya devam ediyor.

Olayın yaşandığı 15 ağustos tarihinde telefon sinyali Aydın Germencik'ten alınan Kadriye G'nin araştırmalar sonucunda aslında o tarihte Furunlu köyünde olduğu ortaya çıktı.

YER DEĞİŞTİRDİ

Canlı yayına bağlanan görgü tanıklarından gelen ihbarlar doğrultusunda Kadriye'yi arama rotası yer değiştirdi. Telefonla bağlanan bir görgü tanığı Kadriye'nin bir müzikholde çalıştığı yönündeki iddiası üzerine Kaybolan Çiçekler ekibi Basmane ve Tepecik civarında ki müzikholleri arama çalışmalarına başladı. Canlı yayında Kadriye'nin çalıştığı iddia edilen mekanlara giden Kaybolan Çiçekler hız kesmeden Kadriye'nin izini sürüyor.

LİSTELER OLUŞTU

Soruşturma kapsamında ailenin ve köylülerinde aralarında bulunduğu geniş şüpheli listesi oluştu. Önümüzdeki günlerde bu şüphelilerin ifadelerine başvurulacağı öğrenildi. Diğer yandan Ankara askeri savcılığı Kadriye'nin eski sevgilisi Olcy İ.'nin de Kadriye'nin kaybolmasıyla alakası olup olmadığını araştırmak için ifadesine başvuracak.

KAYBOLAN ÇİÇEKLER KAVUŞTURDU

Öte yandan İzmir Kirazda yaşayan yüzde elli zihinsel engelli olan Hanım Ç. 20 Şubat 2017 tarihinde gece 4.00 sularında kardeşleriyle birlikte tuvalete gitmek için evinden çıktı. Bu sırada kimliği belirlenemeyen 5 kişi tarafından zorla alıkonuldu. Dayısının asker arkadaşları tarafından kaçırılan Hanım Ç. Kaybolan Çiçekler'in devreye girmesiyle ailesine kavuşturuldu.

KAYBOLAN ÇİÇEKLER BU HAFTA KAYIP ALARMI BÖLÜMÜNDE KAYIP ÇOCUKLARINI ARADI!

Kaybolan Çiçekler, bu hafta Kaan K. Deniz V. ve Hanım Ç'yi de özlem içerisinde bekleyen ailelerine kavuşturdu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Germencik Aydın İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title