Haberler

Kaybolan Amca Çocuklarından Haber Alınamıyor

Bitlis’in Güroymak ilçesine bağlı Günkırı beldesinde kaybolan amca çocuklarından bir haftadır haber alınamıyor.

Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Günkırı beldesinde kaybolan amca çocuklarından bir haftadır haber alınamıyor.

Alınan bilgiye göre, 14 yaşlarında olan amca çocukları Şakir Seskir ile Kamuran Seskir, dışarıda oynamak için evlerinden çıktı. Çocuklarının eve dönmemesi üzerine telaşlanan babaları Adil Seskir ve Tahsin Seskir, beldede arama çalışmalarına başladı. Aramalara rağmen çocukların bulunamaması üzerine aileler durumu jandarma ve polis ekiplerine bildirdi. Çocuğu Şakir Seskir'in engelli olduğunu belirten baba Adil Seskir, "Çocuğum özürlü olduğu için kendi başına hiçbir yere gidemez. Yeğenim Kamuran ile birlikte gitmiş. Bir haftadır haber alamıyoruz çocuklarımızdan. Engelli olan oğlumun hayatından endişe ediyorum. Yavrularımızı gören vatandaşlarımızın 0536 854 29 76 numaralı telefona bildirmelerini rica ediyoruz" dedi.

Kamuran Seskir'in babası Tahsin Seskir ise, oğlunun bugüne kadar habersiz hiç bir yere çıkmadığını belirterek, "Bir hafta önce ilçe merkezinde yeğenimle birlikte görenler olmuş, ondan sonra da bir daha evlatlarımızdan haber alamadık. Gerekli yerlere kayboldukları için müracaat ettik. Çocuklarımızı görenler Allah rızası için bize ulaştırsınlar. Aile olarak perişanız. Bir haftadır aramadığımız yer kalmadı. Aklımıza her şey geliyor" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

güroymak günkırı bitlis Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title