Haberler

Kayapınar'da Dere Temizlik Çalışmaları Başladı

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre Kayapınar Mahallesi'nde ham kuru dere ve menfez noktalarında temizlik çalışmalarına başladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, il genelinde başlattığı dere ve menfezlerde yaptığı temizlik çalışmalarını sürdürüyor. MASKİ ekipleri, merkez Yunusemre ilçesi Kayapınar Mahallesi'nde de çalışmalarını başlattı. Mahallede toplamda 350 metrelik alanda temizlik yapılarak, vatandaşların yaklaşan kış mevsiminde sıkıntı yaşamasının önüne geçiliyor. Ekipler, Aşağı Kayapınar'da ham kuru derede iş makineleriyle temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Kepçe ile temizlenen ham dereden çıkan hafriyat ekipler tarafından Büyükşehir Belediyesi'nin atık depolama alanına taşınıyor.

Yukarı Kayapınar'da menfez temizliği

MASKİ ekipleri, Yukarı Kayapınar'da yer alan menfezlerin iki noktada tıkanık olduğunu tespit etti. Başlatılan çalışmalar neticesinde iki noktada temizlik işlemlerine geçildi. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan çalışma tamamlandığında, yağışlı havalarda yaşanabilecek taşkın riski ortadan kaldırılacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yunusemre Kayapınar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title