Haberler

Kayak Federasyonu Erzurum'da 'Kayak Bakım Merkezi' Kurulması İçin Düğmeye Bastı

Kayak Federasyonu, Türkiye’de ilk kez TKF Kayak Bakım Merkezi’nin Erzurum’da kurulumu için dünyanın en iyi iki firmasından biri olarak gösterilen Wintersteiger ile işbirliği anlaşmasına imza attı.

Kayak Federasyonu, Türkiye'de ilk kez TKF Kayak Bakım Merkezi'nin Erzurum'da kurulumu için dünyanın en iyi iki firmasından biri olarak gösterilen Wintersteiger ile işbirliği anlaşmasına imza attı.

Gayrettepe'de bulunan bir otel de gerçekleştirilen imza törenine Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ile Wintersteiger Bölge Direktörü Norbert Meier katıldı. Dünyada en son teknolojik uygulamaları kullanan, gelişmiş federasyonların yöneticileri ile görüşerek detaylı bilgi aldıktan sonra inceleme gezileri yapan başkan Yarar, bakım merkezine ilişkin yaptığı açıklamada, "Türkiye Kayak Federasyonu'na bağlı tüm branşları kapsayacak olan kayak bakım merkezi, milli takımlarımızın gelişmesine katkısının yanı sıra kayak bakımı konusunda uzmanların yetiştirileceği bir merkez olacaktır. İncelemelerimiz sonucunda, dünyada en gelişmiş teknolojiye sahip Avusturya firması Wintersteiger ile görüşmelerimiz müspet neticelenmiş ve şu anda var olan en yüksek teknolojiye sahip makinelerden oluşan hem alp hem kuzey disiplin kayağına hizmet verecek olan bakım merkezimizin kurulumu ile ilgili anlaşılmıştır" dedi.

"BİR SENEYE YAKIN SÜREN ÇABALARIMIZIN MEYVESİ"

'Amacımız büyük bir devrim yapmak' diyen başkan Yarar, "Türkiye'nin dünyada kayak sporunda hak ettiği yere gelmesi için büyük bir altyapı çalışması başlatacağımızı ifade etmiştik. Yapacağımız anlaşma 1 seneye yakın süren çabalarımızın bir meyvesi. Türkiye Kayak Federasyonu, Türkiye'deki olimpik federasyonlar için de madalya sayısı itibariyle en büyük federasyondur. 63 altın madalyayı, toplam da 189 madalyayı 5 branşta temsil etmektedir. Türkiye'de hiçbir federasyon bu kadar çok olimpik madalya temsil etmemektedir" diye konuştu.

"TÜRKİYE EN İYİSİNE LAYIKTIR"

Bir yıl içinde birçok ilke imza attıklarını ifade eden Yarar, "Türkiye'de yine bir ilki paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eğer elinizdeki alet kötü ise ondan iyi bir eşya çıkaramazsınız. Biz şu kararı verdik ki Türkiye en iyisine layıktır. Bugün çok önemli ve tarihi bir gündür. Türk kayağının ileri teknoloji ile buluştuğu gündür. Bizim için, ülkemiz için mihenk taşıdır. Katkılarından dolayı Wintersteiger firmasına ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kayak Federasyonu Erol Yarar Erzurum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title