Haberler

Kaya Ailesinin Tatili Acı Bitti

Güncelleme:

Antalya'da Kaya ailesi tatil dönüşü kaza yaptı. Kazada arka koltukta oturan 35 yaşındaki eşi Canan Kaya'yı kaybeden Kurban Kaya'nın feryadı yürekleri dağladı.

Antalya'ya eşi ve oğluyla tatile gelen Kurban Kaya'nın kullandığı kamyonet, kontrolsüz kavşakta kamyonla çarpıştı. Arka koltukta oturan 35 yaşındaki Canan Kaya araçtan fırlayarak yaşamını yitirdi, 3.5 yaşındaki Mert ise hastanede tedaviye alındı.

CAMDAN YOLA FIRLADI

Kaza saat 12.00 sıralarında Konyaaltı İlçesi, Akkuyu Mahallesi'nde meydana geldi. Kısa süre önce Ankara'dan kente tatile gelen Kurban Kaya, eşi Canan ve 3.5 yaşındaki oğulları Mert ile Konyaaltı Sahili'ne gitti. Öğle saatlerinde denizden çıkan aile, gezmek için araçlarına bindi. Kurban Kaya'nın kullandığı 06 KK 229 plakalı kamyonet, 16'ncı Cadde ile 20'nci Cadde'nin kesiştiği kontrolsüz kavşakta 24 yaşındaki Emrah Gümüşluol yönetimindeki 07 BTM 17 plakalı kamyonla çarpıştı. Kamyonetin arka tarafında oğlu Mert ile oturan Canan Kaya, çarpmanın etkisiyle camdan yola fırladı.

EŞİNİN ÖLDÜĞÜNE İNANAMADI

Ağır yaralanan Kaya, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Hafif yaralanan Mert Kaya ise aynı ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Kazadan yara almadan kurtulan kamyon sürücüsü Gümüşlüol gözaltına alınırken, eşinin öldüğüne inanamayan Kurban Kaya yol kenarında sinir krizi geçirdi.

"CANIMIN CANI GİTTİ"

"Ben oğluma ne diyeceğim" diyerek ağlayan Kaya'yı, çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı. Yakınlarını telefonla arayan Kaya 'Canan öldü. Gözlerimin önünde öldü. Canımın canı gitti. Ben Mert'e ne diyeceğim" dedi. Kaya polis aracına alınarak sakinleştirilmeye çalışılırken, Canan Kaya'nın cesedinin yanında oğluna ait su şişesi kaldı. Kaya'nın cesedi, cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mert Kaya Konyaaltı Antalya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

mustafa:

kemer kemer kemer lütfen arkadaşlar takın taktırın kemeri katılı olsa ah olsaa

36
0
yanıtYanıtla
emniyet kemerinizi lütfen baglayin:

Emniyet Kemeri süs icinmi duruyor du arabanda ah be kardesim? bu kadar cahillik bu kadar vurdum duymazlik umursamazlik nedir bu? Emniyet Kemeri bagli olsaydi arabadan disari firlayip can vermezdi .. ecel demeyin beyler bazen insan kendi ecelini kendi elleriyle hatirliyor

25
0
yanıtYanıtla
Leyla Gülşen:

Evet senin dikkatsizliğin sonucu bir can gitti.. En fazla bir yıl içinde kendine yeni bir eş bulursun.. Olan ölenle, oğluna oldu..

9
13
yanıtYanıtla
cenk:

Allah rahmet eylesin ,ne Kemer takiyorsunuz nende Trafik kurallarina uyuyorsunuz illaki acibir olaydan sonrami beyniniz TIK edecek cogunlukla Boyle Malesef türkiyemizde yilda Trafikde kaybedilen Canlar ne kadar oldugu cok korkunc ,direksiyona gecen yolun Kendine alt oldugunu sanip karsisindakilere asla saygi göstermeyip herkezden üstün olarak görenler Maltesef mutlaka Boyle acilari cekmek zorundalar,neolur herkez kaza olmamasi icin Dikkkat etse hic ölüm Habereri olmasa kimselerin canlari yanmasa iyi olmazmi?

18
1
yanıtYanıtla
KÖYLÜ:

KAZA YAPARSINIZ SONRA AGLARSINIZ BIRAZ YAVAS GITSENIZ TRAFIK KURALLARINI UYSANIZ BU ACILI KAZA OLMAZDI NE YAZACAGIMI BILMIYORUM ALLAH SABIR VERSIN

11
6
yanıtYanıtla
mustafa çetinkaya:

cok özüldüm yazık olmuş allah rahmet eylesın gerı kalanlarada sabırlar niyaz ederım

15
0
yanıtYanıtla
ke-malll:

Allah rahmet eylesin ama biz bu kavsaklari kullanmayi ögrenmekdikce vede sabirsizligimizi ,bencilligimizi yok etmedikce bu haberleri hep duyacaga benziyoruz ..

11
0
yanıtYanıtla
TAHA:

AH BE KARDEŞİM BİRAZ DİKKAT ALLAH SABIRLAR VERSİN

10
0
yanıtYanıtla
ibrahim:

Allah rahmet eylesin,Allah sabırlar versin çok üzücü ya :( :( :(

9
0
yanıtYanıtla
uğur böceği...:

Allah sabır versin. ölen kişiyede rahmet eylesin. 01:30. saniyelerde cesede dikkatli bakınca sanki hareket etmiş gibi geldi. göz yanılması mı yaşadım acaba ?

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title