Haberler

Katlı Otopark Yeniden İhaleye Çıkıyor

Güncelleme:

Eski Alyans Düğün Salonunun olduğu yere yapılması planlanan Katlı Otopark ihalesi geçtiğimiz Ağustos ayında gerçekleştirilmiş ve ihaleye 1 firma katılmış ancak onunda geçersiz teklif sunması üzerine ihale İnegöl Belediye Başkanlığı tarafından iptal edilmişti.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, eski Alyans düğün salonunun bulunduğu alanda yapılması planlanan katlı otoparkın ihalesinin 6 Eylül Salı günü yeniden yapılacağını açıkladı.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından yapılan açıklamada, İnegöl merkezinde yaşanan trafik yoğunluğu ve park sorununa çözüm olması beklenen projenin ihalesinin 6 Eylül Salı günü saat 11.00'de İnegöl Belediyesi Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda gerçekleştirileceği duyuruldu.

İHALE YENİLENİYOR

Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesi tarafından önümüzdeki hafta ihalenin yenileneceğini bildirdi. Aktaş, "Bilindiği üzere Ağustos ayı içerisinde otopark alanımızla alakalı bir ihale gerçekleştirmiştik. Yapılan ihale, ihale katılan tek firmanın geçersiz teklif vermesi üzerine iptal edilmişti. Önümüzdeki hafta bu ihaleyi yenileyeceğiz. Turgutalp Mahallesi Kemalettin Samipaşa Caddesi No. 1 adresinde bulunan otopark alanımız tapu kayıtlarında Cuma Mahallesi 31 ada 60 parselde bulunmaktadır. 1900 metrekare arsa üzerine 5426 metrekare olarak yapılması planlanıyor" dedi.

110 ARAÇLIK OTOPARK

Projede yer alan iki adet işyerinin ihaleyi alan kişiye, otoparkın ise İnegöl Belediyesine ait olacağını vurgulayan Aktaş, "1277 m2'lik 2 adet işyeri bu ihaleyi alan kişiye kalacak. Otoparkın kullanımı da tamamen İnegöl Belediyesine ait olacak. Eski alyans düğün salonu diye tabir ettiğimiz yerde yapılacak bu çalışmayla ilgili 110 araçlık otopark İnegöl Belediyesi kontrolünde olacak ve şehir merkezinde bir rahatlama sağlamış olacağız" diye konuştu.

İKİ AŞAMALI İHALE

İhalenin 3 milyon 394 bin 436 TL muhammen bedel üzerinden yapılacağını da belirten Alinur Aktaş, "İşyerleri kişinin kendine, otopark da İnegöl Belediyesine kalmak kaydıyla 3 milyon 394 bin 436 TL'lik muhammen bedel üzerinden ihaleye çıktık. Bunun üzerinde teklifler alınacak. Daha sonra ilk 3 teklif arasından tekrar en yüksek teklif baz alınarak ikinci bir değerlendirmeye gidilerek ikinci bir teklif istenecek" açıklamalarında bulundu.

Aktaş, inşaat sektörüyle ilgilenen ve müteahhitlik yapan tüm taraflara konuyu ifade etmek istediğini dile getirerek şöyle devam etti: "Bu rakamları temin ederken de açıkçası biz hem otoparkın maliyetini hem de bu dükkanların satış fiyatının ne olduğu anlamında yaptığımız inceleme ve araştırma neticesinde bu rakama vardık. İnegöl'ümüz için Belediyemiz için ve tabi ki burayı alıp işletecekler için hayırlı uğurlu olsun."

NAKİT ÖDEMEYE %10 İSKONTO

İhaleyi alan kişinin bu bedel üzerinden yapacağı ödemenin 12 taksit şeklinde tahsil edilebileceği, ödemenin nakit olması durumunda ise %10 indirim yapılacağı ifade edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alinur Aktaş İnegöl Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title