Haberler

Özgecan Aslan'ın Katilinin Cenazesine Sahip Çıkan Olmadı

Güncelleme:

Kaldığı Adana F Tipi Kapalı Cezaevi'nde öldürülen Özgecan'ın katili Suphi Altındöken'in cenazesi ortada kaldı. Yakınları gelmedi, cesedini adli tıp kurumuna indirmek için kimse yardım etmek istemedi.

Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldıktan sonra cezaevinde babasıyla birlikte uğradığı silahlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden hükümlülerden Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Altındöken'in yakınları gelmediği ve kimse de yardım etmek istemediği için cenazesi araçta bir süre bekletildi. Daha sonra özel güvenlik görevlisi cenazeyi getiren güvenlik görevlilerinden cenazeyi indirmek için yardım istedi. Kimse gelmek istemedi.

GÖĞSÜNDEN TEK KURŞUNLA VURULMUŞ

Bu arada Altındöken'in cezaevinde nasıl öldürüldüğü de ortaya çıktı. Altındöken'in göğsüne bir el ateş edildiği belirlendi.

6.35 MİLİMETRELİK SİLAHLA VURULMUŞ

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan saldırı sonrası Adana E Tipi Kapalı Cezaevi'ne giderek inceleme yaptı. Olayda kullanılan tabancanın 6.35 milimetre çapında olduğu belirlenirken, saldırının nasıl gerçekleştiği araştırılıyor.

ADLİ TIP KURUMU'NA GETİRİLDİ

Altındöken'in cenazesi, Yüreğir Belediyesi'ne ait ambulans ile otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

YAKINLARI GELMEDİ

Altındöken'in yakınları gelmediği ve kimse de yardım etmek istemediği için cenazesi araçta bir süre bekletildi.

CENAZEYİ İNDİRMEYE KİMSE YARDIM ETMEDİ

Daha sonra özel güvenlik görevlisi cenazeyi getiren güvenlik görevlilerinden cenazeyi indirmek için yardım istedi. Kimse gelmek istemedi. Bu arada, cenazeyi getiren sürücü, "Cenazeyi kimse indirmek istemiyor" dedi.

"MECBUR İNECEK"

Güvenlik görevlisi de 'Mecbur inecek' diyerek orada bulunanlardan yardım istedi.

CENAZE MORGA İNDİRİLDİ

Kısa süreli diyalogun ardından iki kişinin yardımıyla cenaze morga indirildi.

TARSUS'TA TOPRAĞA VERİLECEK

Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesi otopsinin ardından Tarsus'ta toprağa verilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ahmet Suphi Altındöken Adli Tıp Kurumu Mersin 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (102)

cengizzz:

dünyadan bir MHPli pislik temizlendi. . . . . . . .

29
36
yanıtYanıtla
ADANALI:

Adanalılar şerefsizleri affetmez !

49
7
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ADANALILAR DEĞİL KÜRTLER ŞEREFSİZLERİ AFFETMEZ. ÖLDÜRENLER KÜRT.

yanıt8
yanıt13
Amin:

Darisi Yasin borunun katilerine

45
10
yanıtYanıtla
WANLI:

MHP LİLERİN DUYRULUR ÖZGE CANIN KATİLERİ ÖLDÜRÜLDÜ

36
14
yanıtYanıtla
zaza.birgül:

bir. düsün. gencecik. 20. yasindaki. . fidana. böyle-yapilirmi. keske. ücsüde. öldürseydi. gözü-kizlara. yetir. suc. meclistedir. . onlar. icin. kadin. hic. önemi. yoktur. cocuk. dogursun. yemek. yapsin. hep. yane. köle. olsunlar. adevir. artik. bitereceyiz. erkeklerin. ne. haki. varsa. kadinlarida. ayni. halklara. sahip. olmasi, gerekir

yanıt0
yanıt1
harbi:

tecavüzcülere ders olur insallah

43
0
yanıtYanıtla
SUR:

katil tacavuzcu ülkücü geberdi.

16
24
yanıtYanıtla
Che:

Bunu bile Ülkücülere yakıştırdığınıza göre Ülkücüler Doğru yolda demektir.

yanıt8
yanıt5
İYİ UYULAR TÜRKİYE:

GÜNDEMİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN BU GÜNÜ SEÇTİLER. . . . MERKEZ BANKASİNİN BAŞİNA KUVEYT TÜRKTEN YÖNETİCİ ATADİLAR. . …KAFANİZİ BAŞKA YÖNE ÇEVİRMENİZ İÇİN BÖYLE BİR OLAY YARATTİLAR. . . . SİZ UYUYUN DAHA

17
22
yanıtYanıtla
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title