Haberler

Katil Zanlısının Babası da Cinayetten Tutuklanmış

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde bir süre önce kendisinden ayrılan 17 yaşındaki Sueda Üçoğlu'nu tartışmada iddiaya göre "Seni kimseye yar etmem" diye bağırıp pompalı tüfekle ateş ederek öldüren 20 yaşındaki Uğur Ç. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde bir süre önce kendisinden ayrılan 17 yaşındaki Sueda Üçoğlu'nu tartışmada iddiaya göre "Seni kimseye yar etmem" diye bağırıp pompalı tüfekle ateş ederek öldüren 20 yaşındaki Uğur Ç. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bu arada, Uğur Ç.'nin babası D.Ç.'nin de geçen aralık ayında Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde tartıştığı bir kişiyi öldürmekten tutuklandığı ortaya çıktı.

Karabağlar İlçesi 52/6 sokakta dün saat 17.30 sıralarında meydana gelen olayda, işsiz Uğur Ç., bir süre önce kendisinden ayrılan Sueda Üçoğlu'na, konuşmak istediğini söyleyip kendi evine çağırdı. İddiaya göre eve gelen Üçoğlu'nu bir başkasıyla görüşmekle suçlayan Uğur Ç., genç kızla tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Uğur Ç., "Seni kimseye yar etmem" diye bağırıp daha önce Facebook'taki kişisel sayfasında da fotoğrafını paylaştığı pompalı tüfeği Üçoğlu'na yöneltip tetiğe bastı. Ancak tüfek ateş almadı. Bu sırada evde bulunan Uğur Ç.'nin annesi araya girdi ve oğlunu engellemeye çalıştı. Genç kız da kapıya yönelip evden kaçmak istedi ancak, Uğur Ç. ikinci kez tetiğe basarak, tüfeği ateşledi. Sırtından vurulan Üçoğlu, yere yığıldı, Uğur Ç. ise kaçtı.

BABASI DA CEZAEVİNDE

Sokakta yaşayanlar silah sesi üzerine polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık görevlileri, ağır yaralanan Üçoğlu'nu ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedaviye alınan talihsiz kız, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ise olaydan kısa bir süre sonra Uğur Ç.'yi kıskıvrak yakaladı.

Gözaltına alınan Uğur Ç.'nin babası D.Ç.'nin de 18 Aralık 2015 tarihinde İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde tartıştığı bir firmanın yazıhane görevlisi F.Y.'yi (49) tabancayla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandığı ortaya çıktı.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIMLAR

Cinayet Büro Amirliği'nde ifade vermeyi kabul etmeyen Uğur Ç.'nin, Facebook'taki kişisel sayfasındaki paylaşımları ise dikkat çekti. Uğur Ç.'nin bir süre önce üzerinde tabanca resminin de bulunduğu "Affı olmayan tek suç ihanettir" yazısı yer alan paylaşımda bulunduğu görüldü. Bu arada katil zanlısı Uğur Ç.'nin daha önce de poliste 3 ayrı hırsızlık suçundan, ayrıca 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanunu'na muhalefet ve basit yaralama suçlarından kaydının bulunduğu öğrenildi. Uğur Ç. polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karabağlar Facebook İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title