Haberler

Kate Middleton 12 Yıldır Aynı Şekilde Giyiyor

Güncelleme:

Cambridge Düşesi Kate Middleton, ilk kez 2004 yılında henüz evlenmeden önce giydiği çizmeleriyle bir kez daha görüntülendi.

Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın son görüntüleri pes dedirtti. Tutumlu olduğu bilinen ancak bu kez oldukça şaşırtan Düşes, tam 12 yıldır aynı çizmeleri giyiyor.

Prens William ile birlikte Hindistan ve Bhutan'ı kapsayan bir gezide olan 34 yaşındaki Kate, 12 yıldır ayağından çıkarmadığı çizmeleriyle bir kez daha görüntülendi.

2004 YILINDAN BERİ GİYİYOR

Prens William ile Kaplan Yuvası Manastırı'na tırmanan Kate, gömlek ve yelek giyerken, ayağında en son 2014 yılında görüntülendiği aynı kahverengi çizmeleri vardı.

Kate Middleton, bu çizmelerle ilk kez 2004 yılında henüz evlenmeden önce görüntülenmişti.


Daha sonra 2005 yılında da başka etkinlikte jean pantolonuyla aynı çizmeleri giymişti.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kate Middleton Prens William Cambridge Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (9)

Duyurulur:

Zengin Malını atmaz, bizim züğürtlerde vardır o takıntı

40
1
yanıtYanıtla
Varto Mobil-IOS:

Bi turk halkinda var zaten bikere giydigimi bidaha giyersem ayip olur

24
0
yanıtYanıtla
nozi:

kaliteliyse daha on yıl daha giyer. ingiliz atasözü:ucuz giyecek kadar zengin değilim. ingiltere kraliçesi de hala otuz yıllık kıyafetlerini giyiyor. adamlar tutumlu. bizim millet müsrif. sonra para yetmiyor diyor. yetmez tabi. bir giydiğini bir daha giymezsen para yetmez. ne var bunda. işten değil dişten artar der atalarımız. eskiden bayramdan bayrama kıyafet alınırdı. şimdi gardıropları tıka basa dolduruyorlar bakıyon kıyfetler bir halta benzemiyor. zevkszlikte arttı israfta.

14
0
yanıtYanıtla
gardıroptaki adam:

halk nazarında tutumlu , halktan , savurgan olmayan imajı çizmek için yaverlerince düzenlenen oyunlar bunlar. inanan da ahmaktır!

11
2
yanıtYanıtla
çekomastik:

görgü böyle biryetidir anlayana

12
0
yanıtYanıtla
aaaaa:

Şu dünyada 12 yıldır giydiği ayakkabıdan daha değerli haberler var. boşuna 4 yıl okumuşsunuz hiç gerek yok.

7
0
yanıtYanıtla
!!!:

bir bize ne sonra onun ayakkabi dolabini''in sorumlusu sen misin?

6
0
yanıtYanıtla
GÖRGÜSÜZ KOKOŞ:

ben bir giydiğimi birdaha giymem ayol.

0
3
yanıtYanıtla
abovvvv:

sanırım bu bir tür psikolojik hastalık.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title