Haberler

Kastamonu İntihara Kalkışan Genci Kaymakam İkna Etti

Kastamonu'nun İnebolu İlçesi'nde, ehliyetine el konulduğu ve borcu olduğu için 3 katlı binanın çatısına çıkarak intihara kalkışan 23 yaşındaki İsmail Gül, Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy'un ehliyetinin verileceği ve 1000 lira para yardımında bulunacakları sözünü vermesiyle ikna edildi.

Kastamonu'nun İnebolu İlçesi'nde, ehliyetine el konulduğu ve borcu olduğu için 3 katlı binanın çatısına çıkarak intihara kalkışan 23 yaşındaki İsmail Gül, Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy'un ehliyetinin verileceği ve 1000 lira para yardımında bulunacakları sözünü vermesiyle ikna edildi.

İnebolu Hacı Numan Caddesi'nde 3 katlı binanın çatısında İsmail Gül'ü görenler polise haber verdi. Çatının demir korkuluklarının arka tarafına geçerek intihar etmek isteyen İsmail Gül'ü polis ekipleri ikna etmeye çalıştı. Ancak İsmail Gül, işsiz olduğunu, 7 ay önce alkollü araç kullanmaktan jandarma tarafından ehliyetine el konulduğunu söyleyerek, İlçe Jandarma Komutanı'nın gelmesini istedi. Bunun üzerine İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Taşkın, İsmail Gül'ün ehliyeti ile birlikte geldi. Üsteğmen Taşkın'ın ehliyetini teslim edeceğini söylemesine rağmen İsmail Gül ikna olmadı. Durumun bildirildiği Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy gelip çatıya çıkarak genci ikna etmeye çalıştı. Kaymakam Atasoy'un, ehliyetinin verileceği ve bir ceza ödemeyeceği sözüne rağmen ikna olmayan İsmail Gül, işsiz ve borcu olduğunu söyledi. Kaymakam Atasoy'un, 1000 lira da para yardımında bulunacakları sözünü vermesi üzerine İsmail Gül, aşağıdaki kalabalıktan da buna şahit olmalarını isteyerek çatıdan indi.

Çaresiz kaldığı için intihara kalkıştığını belirten İsmail Gül, "Kimseye sesimi duyuramadım. Tek çareyi bunda buldum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Atakan Atasoy Gökhan Taşkın Kastamonu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title