Haberler

Dalgaların Vurduğu Yol Çöktü

Güncelleme:

Kastamonu Çatalzeytin'de, fırtına nedeniyle oluşan dalgalar, sahil şeridindeki karayolunun bir bölümünün çökmesine neden oldu.

Kastamonu Çatalzeytin Belediye Başkanı Musa İhsan Uğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir önceki fırtınada oluşan hasarları onaramadan yeni bir afet yaşadıklarını söyledi.

Etkili olan fırtınanın sahil şeridinde sürekli çökmelere yol açtığını, kalıcı önlemler alınmadığı takdirde Çatalzeytin'in heyelan riski altında olacağını anlatan Uğuz, şunları belirtti:

"Sahilden geçen karayolunun tek şeridinin trafiğe kapalı. Her geçen gün kıyıya yaklaşan Karadeniz, ilçemiz için büyük bir tehlike oluşturmaya başladı. Bir önceki fırtınada oluşan hasarları onaramadan yeni bir afet yaşadık. Şu an, Atatürk Bulvarı üzerindeki karayolunun tek şeridi ulaşıma kapalı. Yine aynı şekilde Ginolu Caddesi üzerindeki karayolunun sahil kısmı göçmüş bir vaziyette. Yol heyelan riski taşıyor. Eğer kalıcı önlemler alınmazsa bu hasarlar artacak. Bölgedeki konutlar ve hastane heyelan riski taşıyacaktır. Mevcut belediye imkanlarıyla çalışma yapmamız mümkün değil. Kalıcı çözümlerin üretilmesini istiyoruz." - Kastamonu

Kaynak: AA / Güncel

Musa İhsan Uğuz Çatalzeytin Kastamonu Dalgalar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title