Haberler

Gökhan Özen, Kastamonu'da Konser Verdi

Güncelleme:

Şapka Kıyafet İnkılabı'nın 88. yıl dönümü ve 17. Türk Dünyası günleri kapsamında sahneye çıkan Gökhan Özen, şarkılarıyla yüzlerce kişiyi coşturdu.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Kastamonu'ya gelişi, Şapka Kıyafet İnkılabı'nın 88. Yıl dönümü ve 17. Türk Dünyası günleri kapsamında Belediye Meydanında Gökhan Özen konseri gerçekleştirildi.

Soğuk ve yağışlı havaya aldırış etmeyen binlerce Kastamonulu Gökhan Özen şarkılarıyla coşku dolu anlar yaşadı. Şarkıcı Gökhan Özen; sahne şovları ve sahnede kendisine eşlik eden dansçıları ile birlikte yaklaşık 2 saat boyunca izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Soğuk havaya aldırış etmeyen Kastamonulular Gökhan Özen şarkılarıyla coşkulu anlar yaşadı. Konserin ardından düzenlenen havai fişek gösterisi izleyenleri büyüledi..

Düzenlenen etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Kastamonu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Saim Sayan: "23 Ağustos'un Kastamonu ve Türk İnkılap Tarihin de önemli bir yeri vardır. Atatürk 88 yıl önce Kastamonu da Şapka ve kıyafet inkılabını gerçekleştirmiştir. Onun için biz her sene 23 Ağustos itibariyle başlayan günlerde bu önemli olayı kutluyoruz. Yine 17 yıl önce Kastamonu'da Türk Dünyası adı altında kültürel bir faaliyet başlattık. Türk Dünyası ile Kastamonu halkını birleştiren, bütünleştiren kültürel etkinlikler yapıyoruz. Bu vesile ile bugün Gökhan Özen konseri gerçekleştirildi. Etkinliğin devamında Türk Dünyası günlerinin açılış programı gerçekleştirilecek, Azerbaycan'dan gelen konuklarımız olacak çünkü biz her yıl Türk Dünyasın dan bir yöreye ağırlık veriyoruz. Onların kültürel etkinliklerini burada sergiliyoruz, bizim kültürel etkinliklerimizi onlar sergiliyor böylece kültürel etkileşim sağlamış oluyoruz" şeklinde konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Mustafa Kemal Atatürk Gökhan Özen Kastamonu Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title