Haberler

Kastamonu Adliyesi'nde, Şehit Savcı İçin Tören

Kastamonu Adliyesi'nde, şehit savcı için tören Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, (DHA) - KASTAMONU Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı'nda Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesini kınayarak, "Cumhuriyet Savcısı arkadaşımızın makamında kafasına yöneltilmiş olan silah milletin kafasına yöneltilmiş olan silahtır" dedi.

Kastamonu Adliyesi'nde, şehit savcı için tören

Gürkan YILMAZ/KASTAMONU, (DHA) - KASTAMONU Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı'nda Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesini kınayarak, "Cumhuriyet Savcısı arkadaşımızın makamında kafasına yöneltilmiş olan silah milletin kafasına yöneltilmiş olan silahtır" dedi.

Kastamonu Adliyesi önünde, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz için tören düzenlendi. Hakim, savcı, avukatlar ve adliye personelinin katıldığı törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törende, adliye önündeki Atatürk büstüne siyah şeritli Başsavcılık ve Kastamonu Barosu çelenkleri konuldu. Başsavcı Bülent Kantarcı, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesinin vahim bir olay olduğunu söyleyerek, şöyle konuştu:

"Cumhuriyet Savcısı arkadaşımızın makamında kafasına yöneltilmiş olan silah milletin kafasına yöneltilmiş olan silahtır. Bu nedenle vahimdir, bu nedenle önemlidir. Hayvanların bile bir şerefi vardır. Hayvanlar bile ekmek yediği eli ısırmazlar. Yılana saldırmadığınız sürece size saldırmaz. Bu öldürülen saldırganlar yaralı kurtulmuş olsalardı yine 'adalet' diye bağırıp, yine o adliyenin kapısında, yine o savcılardan, yine o hakimlerden medet umacaklardı. O nedenle yargı camiasına uzanan el doğrudan insanlığın, milletin, vatanın kendisine uzanmış olan eldir."

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Selim Kiraz Bülent Kantarcı Kastamonu İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title