Haberler

Kasımpaşa, İki de İki Yaptı

Kasımpaşa, Süper Lig’in 15. Haftasında sahasında karşılaştığı Torku Konyaspor’u Eren Derdiyok’un iki golüyle mağlup ederek puanını 26’ya yükseltti.

Kasımpaşa, Süper Lig'in 15. Haftasında sahasında karşılaştığı Torku Konyaspor'u Eren Derdiyok'un iki golüyle mağlup ederek puanını 26'ya yükseltti.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Torku Konyaspor'u ağırladı. Eren Derdiyok'un yıldızlaştığı maçta rakibini 2-1'lik skorla geçen Kasımpaşa, puanını 26'ya yükseltti. Ligde 6 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Rıza Çalımbay'ın öğrencileri, son 5 hafta da ise kalesinde yalnızca 4 gol gördü.

MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK RÜZGARI

Karşılaşma öncesi misafir tribünde yer alan yaklaşık 100 kadar Torku Konyaspor taraftarı, 'Konya, Paşa el ele' tezahüratları yaparak iki takım oyuncularını da tribüne çağırdı. Karşılaşmanın ardından da yeşil-beyazlı taraftarlar, yenilgiye rağmen takımlarını tribüne çağırarak alkışladı.

MANCHESTER UNITED'DAN YAKIN TAKİP

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın bir izleme komitesi üyesi, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'na gelerek karşılaşmayı yerinde takip etti. Dün Bursa'da oynanan Bursaspor - Osmanlıspor maçını da yerinde izlediği öğrenilen İngiliz ekibinin üyesi, yarın Fenerbahçe - Medipol Başakşehir ve 14 Aralık Pazartesi günü oynanacak Beşiktaş - Galatasaray derbisini de stadyumda izleyeceği bildirildi. Yetkilinin, özellikle genç isimleri takibe aldığı öğrenildi.

EREN DERDİYOK GOL SAYISINI 6'YA YÜKSELTTİ

Kasımpaşa'nın 2 sezon önce Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'den kadrosuna kattığı 27 yaşındaki golcü oyuncu Eren Derdiyok, Torku Konyaspor karşılaşmasında attığı iki golle ligdeki gol sayısını 6'ya çıkardı. Ligde en son 10. haftada Beşiktaş ile oynanan karşılaşmada rakip fileleri 2 kez havalandıran Eren, 4 maç sonra rakip fileleri yine 2 kez havalandırmayı başardı.

TORKU KONYASPOR 3 MAÇ SONRA YENİLDİ

Karşılaşma öncesi ligde çıktıkları son 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik elde ederek çıkışa geçen Torku Konyaspor, 3 maç sonra mağlup oldu. Konuk ekipte takımı adına tek golü kaydeden Ömer Ali Şahiner, bu sezon ligdeki ilk golünü kaydetti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Eren Derdiyok Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title