Haberler

Kasımda Renkler Başkadır

Sonbaharın sonuna yaklaşıp kış günlerine girildiği bugünlerde, makyaj trendleri de yenileniyor.

Sonbaharın sonuna yaklaşıp kış günlerine girildiği bugünlerde, makyaj trendleri de yenileniyor. Yeni renk seçimleri, makyaj ve mevsim uyumunu sağlıyor.

Sonbaharı bitirip kışa yaklaştığımız Kasım ayında, Couleurs by Qnet doğadan ilham alan güçlü renklerdeki ürünleriyle etkileyici bir makyaj deneyimi sunuyor. 2015 yılının trend rengi marsala kırmızısı ruj, mürdüm ve mor tonlarındaki far paleti ve şeftali tonu allık ile ışıltılı bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor.

Marsala Kırmızısı Ruj:

Couleurs by Qnet, 2015 yılının trend rengi olan marsala kırmızısı ruj ile makyajınızda güçlü bir etki yaratmanızı sağlıyor. İnce dokunuşlu yapısı, ipeksi formülü ve kalıcı özelliğiyle tüm gün dudaklarınızın ihtiyaç duyduğu nemi karşılamanıza yardımcı oluyor.

Erik Çiçeği Göz Farı:

Couleurs by Qnet'in Erik Çiçeği far paleti, renkli bir göz makyajına sahip olmanızı sağlıyor. Uzun süre kalıcı etkisi ve kolay sürülebilir yapısıyla dayanıklı, morun farklı tonlarındaki paleti ile değişik kombinasyonlarda göz makyajı deneyimi sunuyor.

Şeftali Gücü Allık:

Hafif ve doğal rengiyle makyajınıza ince dokunuşlar yapmanıza yardımcı olan Şeftali Gücü Allık, kolay uygulanabilen kalıcı yapısıyla gün boyu enerjik görünmenizi sağlıyor.

Parıltı Pudra:

Pudralar ipeksi dokusuyla cildinizdeki parlamaları önlemenize yardımcı oluyor. Teninize ışıltı veren parıltılı tonuyla, yüzünüzdeki ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmanızı sağlıyor.

Couleurs by Qnet ürünlerine ulaşmak isteyenler, e-ticaret platformu www.qnet.com.tr adresini ziyaret ederek hızlı ve güvenli bir şekilde alışverişlerini yapabiliyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title