Haberler

Kasev Huzurevi Yararına Müzikal Dolu Gece

Güncelleme:

Gönül Ülkü- Gazanfer Özcan Sahnesi perdelerini bu kez Art Akademik Bale & Dans & Müzik Okulu'nun Kasev Huzurevi yararına gerçekleştireceği yardım etkinliğine destek vermek amacıyla açıyor.


Art Akademik Bale & Dans & Müzik Okulu 23. yılında, ünlü müzikal parçalarından oluşan  'Müzikal Gece' adlı projesini Kasev Huzurevi yararına , 5 Haziran 2014 Perşembe günü Kozzy AVM Gönül Ülkü- Gazanfer Özcan Sahnesi'nde sergiliyor.
Başarılı tiyatrocu ve oyuncu Mert Fırat'ın da konuk sanatçı olarak yer alacağı tek perdeden oluşan 'Müzikal Gece'de parçalar konservatuvar mezunu profesyonel solistler tarafından canlı olarak seslendirilirken, Art Akademik Bale & Dans okulunun dans topluluğu koreografileri ile sahnelenecek.

Kasev Huzurevi yararına sahnelenecek teatral Müzikal gecede koreografiler, kostüm tasarımı, solist korrepetitörlüğü Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ve Avusturya Mozarteum'da piyano ve film müzikleri eğitimi mezunu Güldiyar Tanrıdağlı'ya ait.

Kozzy AVM Gönül Ülkü- Gazanfer Özcan Sahnesi'nde Kasev Huzurevi yararına düzenlenecek olan 'Müzikal Gece' kültür ve sanata ilgi duyan herkesin ziyaretini bekliyor. 5 Haziran Perşembe saat 20:00'de Kozzy AVM'de sahnelenecek Müzikal Gece'nin biletlerini Art Akademik Bale & Dans & Müzik Okulun'dan alabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gazanfer Özcan Mert Fırat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title