Haberler

Kartla Ramazan Yardımı

Multinet, Tüm Kurumlara Ramazan Yardımlarını Daha Etkili Bir Yöntemle Ulaştırabilecekleri Kartlı Bir Sistem Sunuyor.

Multinet, tüm kurumlara ramazan yardımlarını daha etkili bir yöntemle ulaştırabilecekleri kartlı bir sistem sunuyor.

Multinet Giftcard’ın Marketcard’ı sayesinde, şirketler çalışanlarına yapacakları Ramazan yardımlarını bir akıllı kart içerisine yüklüyor. Bu kartlar, yardımların, çalışanlara pratik bir yöntem ile ulaştırılmasını ve kişilerin bu yardımları ihtiyaçları doğrultusunda kullanabilmelerini sağlıyor.

Kartın en önemli özelliğinin harcama alanlarının kurumun isteğine göre limitlendirilebilmesi olduğunu söyleyen Multinet Giftcard Türkiye Müdürü Emrah Arslan, kurum kıyafet yardımı yapmak istediği takdirde kartların sadece giyim mağazalarında kullanılabileceğini, gıda yardımı yapmak istediği takdirde ise sadece marketlerde kullanılabileceğini belirtiyor.

Yerel yönetimlerin ya da Sivil Toplum Kuruluşlarının da Multinet Giftcard’ın Sosyal Sorumluluk Kartları’nı kullanabileceğini belirten Arslan, “Geçenlerde Şanlıurfa’da yardım kuyruğunda bekleyen bir kişi kalp krizi geçirerek öldü.  Böyle acı olaylar, izdihamlar ya da yardım edeyim derken  insan onurunu yok sayan yaklaşımlar Türkiye’de çok fazla görülüyor. Bu yardım mantığının değişmesi gerekir” dedi.

Limitlendirme olmadığı takdirde, kart sahibi bakiyesini Multinet Giftcard’ın gıdadan giyime, ayakkabıdan ev eşyasına kadar geniş bir ürün seçeneği sunan 1500’ü aşkın üye mağazasında harcayabiliyor. Kurumun talebine göre, kartların kullanılması istenen bölgelerdeki harcama noktaları da arttırılabiliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title