Haberler

Kartepe'de Üç Yılda Türkiye Rekoru!

Güncelleme:

Kartepe'de üç yılda 5 bin veliye aile eğitimi verilerek Türkiye rekoru kırıldı.

Bu büyük başarıyı İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonunda 2500 velinin katılımıyla yapılacak "Aile Eğitimi" sertifika programı ile taçlandıracak olan Kartepe Kaymakamlığı tüm velileri ve eğitime gönül vermiş Kocaeli'leri programa davet etti.

Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı Kartepe İlçesinde üç yıldır uyguladıkları "Aile Eğitimi" sertifika programları hakkında şu değerlendirmelerde bulundu;

KARTEPE'DEKİ HER ÜÇ VELİDEN BİRİ AİLE EĞİTİMİ ALDI

"2010 yılında "Geleceğimizi Yetiştirmek" üzere çıktığımız bu yolda geldiğimiz noktada 5000 velimize yani, Kartepe'deki her üç velimizden birine "Aile Eğitimi" vermiş durumdayız.

Yetişkin eğitimi gibi zorlu bir süreçte bu kadar veliye 14'er haftalık bu eğitimi verebilmek ilçemiz için bir gurur kaynağı olmuştur.

SERTİFİKA TÖRENLERİMİZ SALONLARA SIĞMIYOR

"2010 yılında oldukça mütevazı sayılarla başlayan Aile Eğitimi çalışmalarında, sertifika törenlerimizi ilk yıl okullarımızda düzenlerken ikinci yılımızda giderek artan kursiyer sayımızla orantılı olarak törenlerimizi konferans salonlarına taşıdık. Ne mutlu bize ki gelinen noktada eğitim süreci içerisinde kısa sayılabilecek üç yıl sonunda bu yılki sertifika törenimizi kapalı spor salonlarında yapabiliyoruz. Beklentimiz ve gayretimiz odur ki önümüzdeki yıllarda bu törenler stadyumlarda düzenlensin. Buna inanıyoruz çünkü görüyoruz ki bu maya Kartepe'de tutmuştur."

EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ VELİLERİMİZ

Kartepe İlçesi olarak elde edilen bu başarı bir ekip çalışmasının bir ürünüdür. Ortaya çıkan bu güzel tabloda en büyük destekçimiz velilerimizdir. Zira bu iş bir gönül işidir, bir fedakarlık işidir.

AİLE EĞİTİMİ, TOPLUMSAL HUZURUN GARANTİSİ

Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı: "Aile Eğitimi sadece öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmak yönüyle değerlendirilmemeli. Aile Eğitimi sürecinden geçmiş velilerin bulunduğu ortamlar başarının yanında huzurun da tesis edildiği ortamlar olacaktır. Bu anlamda, huzurlu ailelerin, huzurlu okulların ve nihayetinde huzurlu toplumun şifresi "Aile Eğitimi"nde bulunmaktadır."

"Bu zorlu süreçte bize desteklerini esirgemeyen ve bizi her konuda cesaretlendiren başta Sayın Valimize, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize, Muhtarlarımıza, Halk Eğitim Merkezimize, Okul Müdürlüklerimize, Okul Aile Birliklerine ve Kurs Öğretmenlerimize şükranlarımızı sunarken, işbirliğ yaptığımız Marmara Üniversitesine ve Mobesko'ya da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi

HEDİYE ÇEKİLİŞİ VE SERTİFİKA TÖRENİNE DAVET

Kaymakam Ünaldı "Geçen yıllardan farklı olarak törene katılacak olan aile eğitimi sertifikası sahibi 100 katılımcıya Mobesko'nun katkılarıyla yatak odası takımından yemek odasına, bulaşık makinesinden koltuk takımına varan 100 hediye törende yapılacak çekilişle takdim edilecektir." dedi ve ekledi :

"12 Haziran 2013 tarihinde İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonunda saat 10.00 da gerçekleştireceğimiz Toplu Sertifika töreninde 2500 velimize belgeleri verilecektir. Tüm velilerimiz ve eğitime gönül vermiş Kocaeli'ler törenimize davetlidir."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Ünaldı Türkiye Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title