Haberler

Kartal'da Uçurtmalar Çevre İçin Havalandı

Güncelleme:

Dünya Çevre Günü kapsamında Kartal Marina Dragos Tesislerinde uçurtma şenliği düzenlendi.

Dünya Çevre Günü kapsamında Kartal Marina Dragos Tesisleri'nde uçurtma şenliği düzenlendi. Aileleriyle birlikte şenliği katılan çocuklar, uçurtmalarını çevre için gökyüzüne havalandırdı.

Kartal Belediyesi, Dünya Çevre Haftası'nda çocukları çevre hakkında bilinçlendirmek amacıyla Kartal Sahili'nde uçurtma şenliği düzenledi. Uçurtma şenliği öncesinde çocuklara özel çevreyle ilgili küçük bir tiyatro gösterisi yapıldı. Daha sonra uçurtmalarını eline alan çocuklar, uçurtma uçurtmanın heyecanını yaşadı. Uçurtmasını uçuramayan çocukların imdadına ise anne babaları yetişti. Uçurtmalarını çevre için gökyüzüne havalandıran çocuklar, çok eğlendiklerini söyledi.

Dünya Çevre Haftası kapsamında 3 gündür çeşitli etkinlikler düzenlediklerini söyleyen Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars, "Etkinliğimiz akşama kadar devam edecek. Arzu edenler uçurtmalarını alıp burada çevre için gökyüzüne havalandırabilirler. Buradaki amacımız tamamıyla çevrenin önemini vurgulamak içindir. Buraya katılan bütün ailelere teşekkür ederiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kartal Belediyesi Dünya Çevre Günü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title