Haberler

Kartal'da 19 Mayıs Yürüyüşü ve Funda Arar Konseri

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında binler sloganlarla yürüdü.

Kartal Belediyesi'nin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında binler sloganlarla yürüdü. Yürüyüşün ardından sahne alan sanatçı Funda Arar ise sevilen parçalarını sevenleri için seslendirdi.

Kartal Belediyesi'nin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları saat 19.30'da, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve milletvekili adaylarının katılımıyla Kartallı Kazım Meydanı'ndan başladı. Binlerce kartallının katıldığı yürüyüşte katılımcılar ellerinde bayraklar ve meşalelerle Atatürk Anıtı'na yürüdü.

GECEYE FUNDA ARAR KONSERİ DAMGA VURDU

Ünlü sanatçı Funda Arar'ın konser vereceği alanda toplanan Kartallılar sanatçının eski ve yeni parçalarıyla adeta coştu. Geç saatlere kadar süren etkinlikte kısa bir konuşma yapan Başkan Öz, katılımcıları selamladıktan sonra Kartal'ı ve Kartallıları çok sevdiğini ifade etti. Kutlama programı ve konser gecenin ilerleyen saatlerine dek sürdü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kartal Belediyesi Funda Arar 19 Mayıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title