Haberler

Kartal: "3 Haftadan Bu Yana Evime Gitmiyorum"

Eskişehirspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, taraftarın takımını sonuna kadar desteklemesi gerektiğini belirterek, “Üç haftadan beri evime gitmedim. Sırf şanlı tarihe sahip Eskişehirspor’u bulunduğu bu durumdan kurtarıp, üst sıralara tırmandırmak için” dedi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, taraftarın takımını sonuna kadar desteklemesi gerektiğini belirterek, "Üç haftadan beri evime gitmedim. Sırf şanlı tarihe sahip Eskişehirspor'u bulunduğu bu durumdan kurtarıp, üst sıralara tırmandırmak için" dedi.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında konuşan Kartal, taraftara destek çağrısında bulundu. Eskişehirspor'un içinde bulunduğu durumun hoş ve iç açıcı olmadığını bildiklerini ifade eden Kartal, konuşmasının bir bölümünde, "Şu an bulunduğumuz durum hoş ve iç açıcı bir durum değil. Ancak ben ve ekibim bu durumu değiştirmek için geldik ve bir sorumluluk aldık. Bu sorumluluğumuzu yerine getirmek için ben ve arkadaşlarım tesislerde yatıp kalkıyoruz, hiçbir yere gitmiyoruz. Üç haftadan beri evime gitmedim. Sırf şanlı tarihe sahip Eskişehirspor'u bulunduğu bu durumdan kurtarıp, üst sıralara tırmandırmak için. Ancak biz bu kadar mücadele verirken, bu işi düzeltebileceğimize inanmışken maalesef ilk defa kendi seyircimizin önünde maça çıkarken, takımımızın daha ısınmaya çıktığı andan itibaren protestolarla karşılaşması ve bu protestolar sonucunda oyuncularımızın negatif anlamda maça tam anlamıyla konsantre olamayışını, yeterli derecede zaten bulunduğumuz konum itibariyle futbol takımımızın özgüven eksikliğini hepimiz gözlemlemekteyiz" dedi.

"GERİYE DÖNÜK HESAPLAŞMALARI KENARA BIRAKALIM"

Taraftarın yönetimle olan hesaplaşmasını bir kenara bırakmasını ve takıma destek vermesini isteyen teknik direktör Kartal, "Biz Eskişehirspor'un başarısı için buradayız. Lütfen bana ve oyuncularımıza güvenelim. Başka Eskişehirspor yok. Bizim tek bir hedefimiz var. Eskişehirspor'u bulunduğu durumdan daha güzel, daha ileri konumlara taşıyabilmek için bu mücadeleyi veriyoruz. Bir tane Eskişehirspor var. Geriye dönük hesaplaşmaları bir kenara bırakalım, lütfen futbol takımımıza destek verelim. Sizlerden rica ediyorum. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çok çalışıyoruz. Eğer sizler, Eskişehirspor camiası, taraftarlar, medya hep birlikte kenetlenirsek, bu takıma sahip çıkarsak biz bir şeylerin düzelebileceğine inanıyoruz. Eğer bir şeyleri gerçekten düzeltmek istiyorsak, her şeyi bir kenara bırakmak zorundayız. Sonuçta hepimiz aynı gemideyiz. Bu takım daha kötü sonuçlarla karşı karşıya kalırsa, hepimiz batacağız. Sonuçta Eskişehirspor kaybedecek. Eskişehirspor'un bu takımın en büyük enerjisi anlamlı, büyük, cefakar taraftarlarıdır. Taraftarlar olmadan camialar olmaz. Eskişehirspor taraftarlarına sesleniyorum. Gelin hep beraber bu takıma destek verelim. Yardımcı olun."

"BİZ ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Eskişhirspor'un bulunduğu yerden biran önce kurtulması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Kartal, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yapmaya da devam edelim. Bizlere güvenin. Sizlerden rica ediyorum. Ben Eskişehirspor teknik direktörü olarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, yapmaya da devam edeceğim. Ama biz gerçekten bu takımı kurtarmak ve başarılı olmak istiyorsak, herkesin geriye dönük bazı şeyleri bir kenara bırakmaları gerekiyor. Gün, Eskişehirspor'a destek verme günüdür. Eğer destek vermeyeceksek, daha takım sahaya ısınmaya çıktığı andan itibaren protestolar devam edecekse bu takım ve bizler bu baskı altında ne yapabiliriz. Bunun için son kez rica ediyorum. Bize destek verin ve bize güvenin. Tabii ki eksikler vardır. Ancak eksikler vardır, olmuştur diye bugün birbirimizle hesaplaşılacak mı? yoksa var olan Eskişehirspor'a hep birlikte destek verilmesi gereken bir ortamda mı mücadele etmeliyiz? Herkes bunları bilmeli ve düşünmeli." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor İsmail Kartal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title