Haberler

Karşıyaka'ya U19 Morali

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarında yüzü gülmeyen Karşıyaka, U19 takımı karşısında moral buldu.

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezon öncesi oynadığı hazırlık maçlarında yüzü gülmeyen Karşıyaka, U19 takımı karşısında moral buldu.

Transfer yasağı kaldırılamadığı için sezona 17 genç ve geçen sezonki kadrodan sözleşme yenilenen 7 tecrübeli futbolcuyla hazırlanan yeşi -kırmızılılar, U19  takımını 5-0 mağlup etti.

Karşıyaka, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki mücadeleye Erhan- Tugay, Cenk, Metin, Onur, Arif, Harun, Ali Say, Okan, Ali Kemal, Battal ilk 11'iyle çıktı. Mücadaleyi Başkan Mutlu Altuğ ve yöneticiler de Teknik Direktör Soner Tolungüç'le birlikte izledi.

Karşıyaka, sezon öncesi daha önce oynadığı hazırlık maçlarında Konya Anadolu Selçukspor'a 1-0, Bergama Belediyespor'a 2-1, Muğlaspor'a 1-0 yenilerek Çine Madranspor'la 1-1 berabere kalmıştı.

Bugsaşspor mücadelesi için cuma günü Ankara'ya gidecek yeşil kırmızılılarda kadrodaki tecrübeli 7 isimden Mustafa Aşan, Zeki ve kaleci Behram hazır durumda. Üst adalesinde gerilme bulunan Zeki'nin maça yetişeceği öğrenildi. Takıma geç katılan İbrahim, Mahmut, Can ve Abdülhamit ise henüz hazır değil. Can'ın 18 kişilik kadroya alınıp yedek kulübesinde oturması bekleniyor.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selçuk Yaşar Karşıyaka Ali Say Çiğli Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title