Haberler

Karşıyaka Teknik Direktörü Şimşek: Hedefimiz Play Off

Ptt 1'inci Lig'de ilk yarıyı play off barajında bitiren Karşıyaka, takımdan ayrılan oyuncuların yerine transfer yasağı yüzünden takviye yapamazken, ikinci yarıdaki zorlu fikstürü dikkate alan yönetim, daha dikkatli adımlar atıyor.

Ptt 1'inci Lig'de ilk yarıyı play off barajında bitiren Karşıyaka, takımdan ayrılan oyuncuların yerine transfer yasağı yüzünden takviye yapamazken, ikinci yarıdaki zorlu fikstürü dikkate alan yönetim, daha dikkatli adımlar atıyor. "İlle de ilk 2'ye girip Süper Lig'e doğrudan çıkmak gibi bir planımız yok" diyen Teknik direktör Yusuf Şimşek, "Bizim için öncelikli hedef sezonu play off barajının içinde bitirebilmek. Ben mevcut kadroyla da hedefe ulaşacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Pazar günü 17'nci hafta müsabakasında Adanaspor deplasmanına çıkacaklarını hatırlatan Yusuf Şimşeak, "Ardından şampiyonluk yarışındaki Antalyaspor, Elazığspor, Osmanlıspor ve Şanlıurfaspor'la üst üste karşılaşacağız. Elbette tüm maçlarımızı kazanmak isteriz ama ilk yarıda 4 haftada 4 puan almıştık. İkinci yarıda aynı periyotta 5 ya da 6 puan bizim için iyi bir sonuç olur" dedi. Ramazan dışında eksiği bulunmayan Karşıyaka, Antalya kampından Adana'ya cumartesi günü geçecek. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Şimşek Karşıyaka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title