Haberler

Karşıyaka'da İstifa

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Karşıyaka yönetiminde muhasip üye olarak görev yapan Cemal Vahit, istifa etti.

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımlarından Karşıyaka yönetiminde muhasip üye olarak görev yapan Cemal Vahit, istifa etti.

Başkan Mutlu Altuğ, işlerinin yoğunluğunu gerekçe gösteren Vahit'i kararından döndürmeye çalıştığı, durumun henüz netleşmediği öğrenildi. Yönetimden daha önce de Barış Gökahmetoğlu'nun istifa ettiği yeşil kırmızılılarda geçtiğimiz haftalarda Günseli Sağlam'ın da genel sekreterlik görevinden ayrıldığı ortaya çıktı.

Bu arada geçen hafta 2-0 kazanılan Sarıyer karşılaşmasında 2'nci Başkan Yener Eyüboğlu ile Yönetici Gökmen Karaduman arasında protokol tribünü çıkışında yaşanan tartışmayı diğer yöneticilerin güçlükle ayırdığı öğrenildi. Bu ay başında prim ve peşinatlarını alamayan futbolcuların yaptığı antrenman boykotuyla sarsılan yeşil kırmızılılarda 22 Ekim'deki Kastamonuspor, 9 Kasım'daki Tokatspor ve son Sarıyer galibiyetlerinin primleri henüz ödenemedi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka Sarıyer Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title