Haberler

Karşıyaka'da Güneş Açtı

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta devre arasında Soner Tolungüç'ün yerine göreve gelen Turgut Uçar'ın geçen hafta yaşanan Ali Say krizinden sonra alınan 3-0'lık Hatayspor mağlubiyeti yüzünden istifa ettiği Karşıyaka'ın başına sportif menajer Atilla Güneş getirildi.

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta devre arasında Soner Tolungüç'ün yerine göreve gelen Turgut Uçar'ın geçen hafta yaşanan Ali Say krizinden sonra alınan 3-0'lık Hatayspor mağlubiyeti yüzünden istifa ettiği Karşıyaka'ın başına sportif menajer Atilla Güneş getirildi.

Karşıyaka'da Tolungüç'ün istifasının ardından da teknik direktörlük için teklif götürülen ancak ikna edilemeyen Atilla Güneş, bu defa kabul etti. Karşıyaka'nın altyapısından yetişen ve futbolu profesyonellikle tanıştığı yeşil kırmızılı kulüpte bırakan 43 yaşındaki Atilla Güneş, ilk teknik adamlık deneyimini de yine Karşıyaka'da yaşayacak.

Zor dönemde elini taşın altına koyması gerektiği için teklifi kabul ettiğini söyleyen Atilla Güneş, şunları söyledi:

"Birçok kişiden ısrarlı telefonlar aldım. Ben Karşıyaka'nın neferiyim. Camiayı, kulübün durumunu, Karşıyaka'nın dinamiklerini çok iyi biliyorum. Bu kadroyla kuruluşundan beri birlikteyim. Sevgi ve ilgiyle çalışacağız. Arkadaşlık üst seviyede olacak. Hem futbolcuların, hem de camianın yüzü gülecek. Çok çalışıp taraftarımızın desteğiyle başarılı olacağız."

Play off hattında yer alan Karşıyaka'nın başında ilk maçına bu hafta Aydınspor 1923 deplasmanında çıkacak Atilla Güneş'in yardımcılıklarını Evren Nalbant ve Hasan Arabacı yapacak.

İLKLER KARŞIYAKA'DA

Karşıyaka'nın yeni teknik sorumlusu Atilla Güneş, kariyerinde ilkleri yeşil kırmızılı kulüpte yaşadı. Karşıyaka'da 1993'te profesyonel olan Güneş, 1994-95 sezonunda Süper Lig'e son yükselen takımda kaptanlık yaptı. 1995-96'da son kez Süper Lig'de yer alan kadroda da forma giyen Güneş, ardından Fenerbahçe'ye transfer oldu. Futbolculuk döneminde Göztepe, Siirtspor, Osmanlıspor, Kocaelispor ve Ankaraspor'da forma giyen Atilla Güneş, 2005'te yine kaptan olarak döndüğü Karşıyaka'da 2008-09 sezonunda oynanan Türkiye 1'inci Lig finalinden sonra futbolu bıraktı. Kulüpte 2010-11 ve 2011-12 sezonlarında sportif menajer olarak çalışan Güneş, geçen sezonun son 9 haftasından bu yana aynı görevi yapıyordu.

ALİ SAY VE ONUR'A JET AF

Karşıyaka'da teknik direktörlük görevine Atilla Güneş'in getirilmesinin ardından geçen hafta Turgut Uçar'la tartışarak kadro dışı kalan Ali Say ve Onur Kıntaş, affedildi. İki futbolcu, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde Güneş yönetiminde yapılan ilk antrenmanda yer aldı. Onur, oynatılmamasına tepki gösterdiği, Ali ise Uçar'la tartıştığı için kadro dışı bırakılmıştı. Uçar'la yönetimin arası, Başkan Mutlu Altuğ'un kadro dışı kalan Ali Say'a sahip çıkan demecinin ardından açılmıştı.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atilla Güneş Turgut Uçar Karşıyaka Ali Say Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğretim kademeleri için müfredat taslağını yayınladı

Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğretim kademeleri için müfredat taslağını yayınladı

Pakistanlı bir şahıs evinde dans eden kadını gizlice videoya çekip TikTok'ta paylaştı

Pakistanlı bir şahıs evinde dans eden kadını gizlice videoya çekip TikTok'ta paylaştı

ABD'deki Filistin protestoları Almanya ve Fransa'ya da sıçradı! Polis gözaltıları canlı yayına yansıdı

ABD'deki Filistin protestoları Almanya ve Fransa'ya da sıçradı! Polis gözaltıları canlı yayına yansıdı

Ticaret Bakanlığı, fiyatları düşürmek için tavuğa ihracat yasağı getiriyor

Ticaret Bakanlığı, fiyatları düşürmek için tavuğa ihracat yasağı getiriyor

Taslak metinde dikkat çeken detay! 12. sınıflarda işlenen integral konusu müfredattan çıkarıldı

Taslak metinde dikkat çeken detay! 12. sınıflarda işlenen integral konusu müfredattan çıkarıldı

Sarıyer'de öğretmeni yumruklayan velinin ifadesi ortaya çıktı: Bir anlık kızgınlıkla vurdum

Sarıyer'de öğretmeni yumruklayan velinin ifadesi ortaya çıktı: Bir anlık kızgınlıkla vurdum

title