Haberler

Karşınızda Jordan Xx9!

Jordan Brand, son model basketbol ayakkabısı 'Jordan XX9'u kamuoyuna tanıttı.

Birçoklarına göre NBA tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olan Michael Jordan, kendi adını taşıyan markasının son ürünü olan ayakkabı ile yine basketbolseverlerin beğenisini topladı.

Paskalya'ya özel!

Dünyada ünlü spor malzemeleri tedarikçisi Nike'ın yan şirketi olan ve Michael Jordan'ın adını taşıyan Jordan Brand'in son üretimi Jordan XX9, kamuoyuna tanıtıldı.

Ünlü tasarımcı Tinker Hatfield'ın elinden çıkan Jordan XX9, teknik özellikleri dışında dış görünümü ile büyük ilgi topladı. İtalyan tasarımcıların da katkı verdiği ürünün yapımında genellikle ayakkabılarda kullanılmayan kalitede iplikler tercih edilirken, 25 milyon pikselden oluşan bir dokuma ile ayakkabı ortaya çıkarıldı. Hafifliği ve ayağı sıkı bir şekilde sarmasıyla da ön plana çıkan Jordan XX9, oldukça esnek yapısıyla da dikkat çekiyor.

Eylül ayında 225 dolardan satışa çıkarılması öngörülen Jordan XX9'i NBA'de aralarında Russell Westbrook, Carmelo Anthony, Blake Griffin, Dwyane Wade ve Chris Paul gibi, sponsorluğunu Jordan Brand'in üstlendiği isimler giyecek.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Michael Jordan Nike Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title