Haberler

Karsan, Zirvede Atak Otobüsünü Sergiledi

Güncelleme:

Marmara Belediyeler Birliği Başkanlar Zirvesi, 11-14 Şubat tarihleri arasında İzmir'in Balçova bölgesinde gerçekleşti.

Karsan'ın sponsor olduğu etkinlikte Marmara Bölgesi'ne yön veren başkanlar yerel yönetimlerin sorunları ve hedeflerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Zirvenin açılışında kısa bir "hoş geldiniz" konuşması yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun ardından Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, altı ayda bir birlik belediye başkanları ile farklı kentlerde bir araya geldiklerini ve bu kez İzmir'de toplandıklarını belirtti.

Şehirleri geleceğe taşıyacak çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantının bu seferki ana gündem maddesi; değişen dünyada yerel yönetimlerin rolü oldu. Üç gün süren zirve boyunca Karsan da toplantının gerçekleştiği otelin fuaye alanında "İşinize ve Hizmetinize Sınıf Atlatın" sloganıyla açtığı standında ziyaretçilere ürünleriyle ilgili bilgi verdi. Karsan dış alanda sergilediği engelli erişimine uygun, 8 metrelik ATAK marka otobüsünü de ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Kısaca Karsan Pazarlama

Karsan'da başlayan değişim sürecine paralel olarak Şubat 2009'da Karsan markalı ürünler ve Hyundai Truck HD Serisi modellerinin pazarlama, satış ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştirmek üzere faaliyete başlayan Karsan Pazarlama A.Ş., müşterisine en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor. Karsan Pazarlama, otomotiv sektöründe 50 yıldır faaliyet gösteren Karsan'ın engin otomotiv tecrübesini, yurt geneline yayılmış 100'ü aşkın yetkili satıcı ve servis noktasıyla hizmet alanına aktarıyor. Üstün hizmet anlayışını benimseyen Karsan Pazarlama, müşteri beklenti ve isteklerine hızlı ve etkin cevap veriyor. Karsan, Hyundai Truck&Bus ve BredaMenarinibus markalı ürünlerin satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetlerini vermeye başlayan Karsan Pazarlama, aynı zamanda kentlerin toplu ulaşım hizmetlerine ürün sağlamanın yanısıra, garaj yönetimi alanlarında hizmet veriyor.

Kısaca Karsan

1966 yılında kurulan Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.Ş., 1979-1998 yılları arasında Koç Grubu çatısı altında faaliyet göstermiş, 1998'de İnan Kıraç'ın çoğunluk hisselerini almasıyla birlikte Kıraça Holding bünyesine dahil olmuştur. 1981 yılından itibaren %100 yerel sermayeyle ticari araç üreten bir firmadır. 2009 yılında belirlediği "Sınırsız Ulaştırma Çözümleri" vizyonu doğrultusunda, binek araçtan otobüse, minivandan ağır kamyona geniş bir yelpazede ürün geliştirip üretmeyi hedefleyen Karsan; bugün Bursa'da yer alan modern ve esnek tesislerinde lisans altında Hyundai Motor Company'ye ait H350 model panelvanları, minibüs ve şasi kamyonetleri, BredaMenarinibus marka otobüsleri ve kendi markası altında Karsan JEST, Karsan ATAK ve Karsan STAR araçları üretmektedir. Bu ürünlerin Türkiye'deki pazarlama, satış ve satış sonrası hizmet faaliyetlerini ise Karsan Pazarlama aracılığı ile yürütmektedir. 2015 yılı Eylül ayı itibariyle 1.254 kişinin çalıştığı Karsan, İSO'nun (İstanbul Sanayi Odası) yaptığı araştırmaya göre 2013 yılı "Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu" sıralamasında 151. sıradan 93. sıraya yükseldi. Karsan, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'in gerçekleştirdiği "Türkiye'nin En Değerli Markaları" araştırmasında 100 marka arasında 44. sırada yer aldı. Halka açık bir Şirket olan ve Borsa İstanbul'da işlem gören Karsan'ın Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. (MKK) kayıtlarındaki fiili dolaşımdaki pay oranı 2015 Eylül ayı itibariyle %35'tir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marmara İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title