Haberler

Karnındaki Bebeğiyle Hapise

Güncelleme:

Eltisini Kendisine Tükürdüğü İçin Öldürdüğünü Söyledi.

Eltisini kendisine tükürdüğü için öldürdüğünü söyledi

7 aylık hamile kadın, adliyeye sevkedilirken gözyaşlarını tutamadı

Avcılar Firuzköy Yeşilkent Mahallesi 877. Sokak'taki olay dün saat 11.00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, aynı apartmanda bulunan dört kardeşten ikisinin eşleri olan üst katta oturan iki çocuk annesi Gülsevi Dinç (32) ile giriş katta oturan S. K.(24) arasında balkona sofra bezi silkeleme yüzünden tartışma çıktı.

Gülsevi Dinç'in S. K'ye tükürmesi sonucunda iki elti arasında tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, Gülsevi Dinç sopayla S. K. ise bıçakla birbirlerine saldırdı. Karnından bıçaklanan Gülsevi Dinç kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 7 aylık hamile S. S. Cinayet Büro Amirliği?nde sorgulandı. Kendisine tükürmesi üzerine kavga ettiği eltisini öldürdüğünü itiraf eden S. K'nin., ? Elektrikçi olan ilk eşim 2006 yılında Tokat'ta elektrik direğinde akıma kapılarak yaşamını yitirdi. O evliliğimden bir çocuğum vardı.

Cemal Dinç ile evlenerek İstanbul'a yerleştik. Eltilerim çocuğuma iyi davranmadı. Beni de dışladılar" şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan S. K.Büyükçekmece Adliyesi?ne sevk edildi. S. K. sevk sırasında gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title