Haberler

Karnındaki Bebeği Çaldılar

Güncelleme:

Brezilyalı kadının başına gelenler film senaryolarıyla yarışır cinsten.

Brezilyalı kadın, gittiği hastaneyi sezeryan sırasında bebeğini çalmakla suçladı.

19 yaşındaki Layane Santos, hamileliğinin 33. haftasında, akut ağrı ve kan kaybı şiayetleriyle Sao-Paulo'daki bir hastaneye başvurdu.

Daily Mail'in haberine göre; bütün hamileliği boyunca, hastanede düzenli tetkikler yaptıdı hatta hemşireler ona bebeğinin kalp atışlarını bile dinletti.

Mutfakta çalışan Brezilyalı kadın, hamileliğinin son haftasında ultrason bile çektirdi. Santos, karnında bir kız çocuğu taşıyordu.

28 yaşındaki eşi ve hamile kadın doğacak kızlarının adını Sofya koydu ve hatta daha büyük bir eve taşındılar.

HER ŞEY İKİNCİ ULTRASONLA BAŞLADI

19 yaşındaki anne adayı Brezilya'da bir hastanede ultrason çektirdi. Hastane kadının Aralık ayının 26'sında doğum yapacak kadının kanama ve ağrı şikayetlerine hemen müdahale edilmesine karar verdi.

Operasyon başladı ve genç anne adayı ameliyathaneye alındı.

Genç anne, eşinin bebeğin doğumunda bulunmak istediğini söyledi ama baba adayı hiç çağırılmadı.

Ameliyattan çıkan doktorlar, kadının karnında bebek bulamadıklarını ve bunun bir psikolojik hamilelik vak'ası olduğunu söylediler.

Anne adayı ve eşi duyduklarına inanamadı. Brezilyalı çift hastanenin bebeklerini çaldığına inanıyor ve bunun mücadelesini veriyor.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Daily Mail Sao Paulo Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title