Haberler

Karne Hediyeleri "Survivor" Finali Oldu

Erzurum Anadolu Lisesi'nde 2015- 2016 eğitim öğretim yılında en yüksek başarıya sahip 6 öğrenci ile en düşük başarı puanına sahip 1 öğrenci, karne hediyesi olarak KKTC'de devam eden reality yarışma programı Survivor'ın finalini izleme şansı buldu.

Erzurum Anadolu Lisesi'nde 2015- 2016 eğitim öğretim yılında en yüksek başarıya sahip 6 öğrenci ile en düşük başarı puanına sahip 1 öğrenci, karne hediyesi olarak KKTC'de devam eden reality yarışma programı Survivor'ın finalini izleme şansı buldu.

Erzurum Anadolu Lisesi'nin başarılı öğrencileri, AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı tarafından karne hediyesi olarak, televizyonların sevilen reality yarışma programı "Survivor"ın final bölümünü yerinde izlemek için KKTC'ye gönderildi. Erzurum'dan KKTC'ye hareketleri öncesi heyecanları gözlerine yansıyan öğrenciler, aldıkları karne hediyesi sayesinde hem yarışmayı canlı olarak izleme hem de KKTC'de tatil yapma imkanı buldu.

"Gençleri Erzurum'u temsil etmeleri için gönderiyoruz"

Yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı'nın amcası olan AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencileri ders çalışmaya teşvik etmek için en başarılı 6 öğrenci ile en düşük başarı puanına sahip 1 öğrenciyi karne hediyesi olarak Survivor yarışmasının finalinin yapılacağı Kıbrıs'a gönderdiklerini söyledi.

Ilıcalı, "Başarılı 6 ismin yanında notu en düşük öğrenciyi de seçerek okulumuz tarafından 7 kişiyi belirledik. En düşük dediğimiz öğrencinin not ortalaması da 68, yani başarısız değil. Bu öğretmenlerimizin başarısıdır. Değişik bir hediye oldu bu. Gençler Survivor'u çok seviyor ve biz de Erzurum'u temsilen Kıbrıs'taki finale göndermek istedik. Bu öğrenciler ileride değerlerine bağlı bir şekilde iyi hizmetler verecekler hem Erzurum hem de ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunacaklar. İnşallah mutlu bir şekilde geri dönerler." diye konuştu.

Survivor finalini canlı olarak izleyecek olmanın heyecanını yaşayan 12. sınıf öğrencilerinden Ayşe Kızılkaya ve Kevser Cansel Uz, karne ödülünün Survivor olduğunu duyduklarında çok heyecanlandıklarını ifade etti.

Uz, "Ben sıradan bir hediye verilecek sanıyordum. Survivor'a katılma, hem de finaline gitme fikri hiç aklıma gelmedi. Böyle bir hediye bizim için çok güzel bir şey." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Ilıcalı AK Parti Erzurum Kıbrıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title