Haberler

Karnesini Alırken Fenalaşan Açelya'nın Beyin Ölümü Gerçekleşti

Güncelleme:

Karnesini alırken rahatsızlanan ortaokul öğrencisi Açelya Ergin'in, öğretmenleri tarafından götürüldüğü Bandırma Devlet Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşti.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde dün karnesini alırken rahatsızlanan Hasan Atlı Ortaokulu öğrencisi Açelya Ergin'in, öğretmenleri tarafından götürüldüğü Bandırma Devlet Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşti.

BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Bandırma'da Hasan Atlı Ortaokulu 7'nci sınıfa giden Açelya Ergin dün sömestre tatili nedeniyle okullarında düzenlenen törende karnesini alınca aniden rahatsızlandı. Bayılan Açelya Ergin öğretmenleri tarafından hemen Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak görev yapan Bahadır Ergin'in kızı olan ve beyninde baloncuk oluşan Açelya Ergin'in bugün akşam saatlerinde beyin ölümü gerçekleşti.

ORGANLARI BAĞIŞLANACAK

Açelya'nın yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ederken ailesinin tek çocukları olan kızlarının ölümü halinde organlarının bağışlanması için izin verdiği öğrenildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesir Bandırma Üst Manşet 3. Sayfa Eğitim Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (39)

DENETiM UZMANI:

resimlerini begenmedim.

45
97
yanıtYanıtla
Demirhan:

Bu neyin kafası gencecik bir kız vefat etmiş

yanıt32
yanıt5
Adınızı Yazın:

Bu cocuklara aciyan biri ciksin artik! Onemli olan dersler degil mutlu bir cocuklluk.

61
7
yanıtYanıtla
bende anneyim:

Turku kurdu hepsi insan degilmi kaldiki gencecik bir yavdan bahsediyoruz bu yorumlari yaparken hicmi anne babasini dusunmuyorsunuz mevlam yavrumuza rahmet etsin ailesinede sabirlar versin ruhu icin elfatiha

56
3
yanıtYanıtla
rasim:

Allah sabırlar versin

39
6
yanıtYanıtla
savaş coşkunsakarya:

RABBİM SABIR VERSİN

41
0
yanıtYanıtla
ALLAH:

Her canlı ölümü tadacaktır....

22
17
yanıtYanıtla
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:

bizimkilerde beyin yokki beyin ölümü gerceklessin

3
35
yanıtYanıtla
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:

bizim ülkedeki hainler ve makarniclar üzeri söyledim bu lafi yane lafin gelisi zirtolar

yanıt1
yanıt6
Kılçık:

ÖK KKKKKKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜZ. . İnsanlıktan ve ahlaktan yoksun, bir Allah Rahmet etsin demekten aciz kafatasını siyasi zehirlinörümcekler sarmış zavallı yaratık. .

yanıt3
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title