Haberler

Karlıova'da PKK Operasyonunda 9 Tutuklama

Bingöl'ün Karlıova İlçesi ve bağlı köylerde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda gözaltına alınan, Karlıova eski Belediye Başkanı Selim Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 9 kişi tutuklandı.

Bingöl'ün Karlıova İlçesi ve bağlı köylerde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda gözaltına alınan, Karlıova eski Belediye Başkanı Selim Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 9 kişi tutuklandı.

Karlıova İlçesi'nde ve merkeze bağlı köylerde daha önceden tespit edilen adreslere, dün sabah saatlerinde jandarma ekipleri tarafından eş zamanlı operasyon düzenlendi. PKK/KCK örgütüne yardım ve yataklık ettikleri iddiasıyla, aralarında DBP İlçe Eşbaşkanı Halil Kala, Karlıova Belediyesi eski Başkanı Selim Yıldırım'ın da bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. 11 kişi, İlçe Jandarma Komutanlığı'nda alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bugün sabah saatlerine kadar devam eden yargılama sonrasında, DBP İlçe Eşbaşkanı Halil Kala ile bir kişi serbest bırakılırken, aralarında Karlıova Belediyesi eski Başkanı Selim Yıldırım'ın da bulunduğu 9 kişi tutuklandı. - Bingöl

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karlıova Bingöl PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title