Haberler

Tokat'ta Karla Mücadele Çalışmaları

Güncelleme:

Tokat'ta etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan köy yollarının açılması için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Tokat'ta karla mücadele çalışmaları Tokat'ta etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan köy yollarının açılması için çalışmalar aralıksız devam ediyor.İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Gökçe, Sivas sınırı yakınlarındaki Akyurt köyündeki karla mücadele çalışmalarını denetledi. Tokat İl Özel İdaresi'nin sorumluluk alanındaki yol ağının 4 bin kilometreyi bulduğunu belirten Gökçe, "Ülke genelinde olduğu gibi Tokat'ta da kış şartları ağır geçiyor. Bu sebeple İl Özel İdaresi'nde 100 kişilik ekip 8 bakımevi ve 50'ye yakın araçla köy yollarımızın açılması için aralıksız çalışmaktayız" dedi.Yolların açılmasının önemli olduğunu vurgulayan Gökçe, "Tokat'ta kötü hava şartları nedeniyle elektrik alamayan köyler var. Elektrik arızalarının giderilmesi de İl Özel İdaresi'nin yol çalışmasıyla alakalı. 44 köye henüz ulaşım sağlanamazken, ekiplerimizin üstün gayretiyle 233 kapalı köy yolu da açılmış durumda" diye konuştu. Gökçe, konuşmasının ardından personele baklava ikram etti. -Karla mücadele çalışmaları

Kaynak: AA / Güncel

Recep Gökçe Sivas Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title