Haberler

Kariyerimin Kimyası YTÜ'de

Güncelleme:

Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü'nün düzenlediği Kariyerimin Kimyası 2014 etkinliği 6.kez düzenlenecektir. Kariyerimin Kimyası'14 1-2-3-4 Aralık 2014 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek.

2010- 2011 döneminde Türkiye'deki bütün öğrenci kulüplerinin bağlı olduğu sosyal bir platform olanÜniaktivite'nin düzenlediği en aktif kulüp yarışmasında "iş ve kariyer " alanında Türkiye 1.si seçilen Yıldız Teknik Üniversitesi Kalite ve Verimlilik Kulübü olarak Kariyerimin Kimyası 2014 etkinliği 6.kez düzenlenecektir. Kariyerimin Kimyası'14 1-2-3-4 Aralık 2014 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre Merkezi'nde gerçekleşecektir.

Kariyerimin Kimyası 2014 ;kimya sektörünün önde gelen firmalarından katılacak konuşmacılarla,Türkiye'nin dört bir yanındaki üniversite öğrencilerini ve akademisyenleri buluşturmayı hedeflemekle birlikte 2 günlük seminerler dizisini takip eden 2 teknik geziden,katılımcılarımıza sektörün içerisindeki şirketleri tanıtmayı amaçlayankimya fuarı ve katılımcılarımıza işe alım süreci konusunda tecrübe yaşatmayı amaçlayanişe alım simülasyonlarından oluşacaktır.Açılış kokteyli ve çeşitli sosyal aktivitelerin de yer alacağı etkinlik ilk 2 gününde fuaye alanında stant açacak olan firmalarla bir fuar havasında gerçekleşecektir.Karkim'13 de 900 kişiye ulaşan bu etkinlik için başvurular Kasım ayında başlayacaktır.


Ayrıca;
https://www.facebook.com/kariyeriminkimyasi
https://twitter.com/ytukarkim
http://ytukvk.org.tr/projelerimiz/kariyerimin-kimyasi/ hesaplarından proje hakkında ayrıntılı bilgi alınabilir.

Kaynak: Haberler.Com / Eğitim

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Türkiye Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title