Haberler

Karısını Kaçıran Kişiyi Boğazını Keserek Öldürdü

Manavgat’ın Yukarı Hisar Mahallesindeki 1. Noterin arkasında bulunan Maraton Kahvehanesi hunharca işlenen bir cinayete sahne oldu.

Manavgat'ın Yukarı Hisar Mahallesindeki 1. Noterin arkasında bulunan Maraton Kahvehanesi hunharca işlenen bir cinayete sahne oldu. 1967 Urfa doğumlu Ali Şahin, Maraton Kahvehanesinde bir arkadaşıyla oyun oynadığı sırada, adının Hasan Bacaksız olduğu belirlenen bir kişi Ali Şahin'in arkasından sessizce gelerek gazetenin içerisinden çıkardığı bıçakla önce boğazına, sonra kalbine ardından karnına bıçağı sapladı. Ali Şahin, kahvehanede bulunanların şaşkın bakışları arasında kanlar içerisinde sandalyeden yere düşerken, yanında bulunan üvey oğlu Yusuf Bektaşan kaçmakta olan Hasan Bacaksız'ın üzerine atlayarak elindeki bıçağı almaya çalıştı. Boğuşma sırasında Yusuf Bektaşan kolu ve elinden bıçaklanmasına rağmen şahsı bırakmazken diğer vatandaşlarında müdahalesiyle Hasan Bacaksız yakalanarak olay yerine gelen emniyet güçlerine teslim edildi.

Polise olayı anlatan Ali Şahin'in beraber oyun oynadığı Hasan Kiraz, olayın bir anda olduğunu, ne olduğunu anlayamadan tanımadıkları bir şahsın elindeki gazeteden çıkardığı bıçağı 'Namusum için' diyerek Ali Şahin'in boğazına ve vücuduna saplamaya başladığını, kaçarken de oğlu Yusuf'un şahsın üzerine atlayarak boğuşmaya başladığını, diğer vatandaşlarında yakalayarak etkisiz hale getirdiklerini söyledi.

Olayda yaralanan Yusuf Bektaşan, Manavgat Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Alanya'ya gönderildi. Olayı duyarak hastaneye koşan Ali Şahin'in eski eşi ve diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Ali Şahin'in 6 yıl önce Adana'dan Hasan Bacaksız'ın karısı Gülfinaz Bacaksız'ı kaçırarak Manavgat'a geldiği ve 6 yıldır Manavgat'ta birlikte yaşadığı, bu süreçte Hasan Bacaksız tarafından ölümle tehdit edildiği olayın bu yüzden işlenmiş olabileceği bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Ali Şahin Manavgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title