Haberler

Karısını 33 Kez Bıçaklayarak Öldüren Kocadan Skandal İfade

Güncelleme:

Zonguldak'ta 27 yaşındaki eşi Selma İnam'ı 33 yerinden bıçaklayarak öldüren gözü dönmüş koca "Bana kendisini tatmin edemediğimi söyledi. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

Zonguldak'ta 8 yıl önce evlendiği eşi 27 yaşındaki Selma İnam'ı 33 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan TTK memuru 29 yaşındaki Özden İnam'ın savcıya verdiği ifadesinde, kendisini aldattığından şüphelendiği eşinin son zamanlarda temizlik yapmadığını ve sık sık dışarıya gezmek için çıktığını söyledi. İnam ayrıca eşinin kendisine "Beni tatmin edemiyorsun!" dediğini de ifade etti.

Zonguldak'ın Karaman beldesinde geçen cumartesi günü kayınpederinin evinin önünde 27 yaşındaki eşi Selma İnam'ı 'çocukların çamaşırlarını getirdim' bahanesiyle dışarı çağırıp baldızının ve 2 yaşındaki çocuğunun önünde 33 bıçak darbesiyle öldüren madenci Özden İnam'ın savcı karşısında verdiği ifadeler kan dondurdu.

"EV İŞLERİ İLE İLGİLENMİYORDU"

Savcıya verdiği ifadesinde cinayeti neden işlediğini anlatan Özden İnam, eşinin kendisini aldattığını ileri sürdü. Eşinin kendisinden sürekli kontör istediğini ifade eden Özden İnam, savcıya verdiği ifadede, "Telefonu kilitliydi. Son zamanlarda hep şifreliyordu. Telefonda kiminle konuştuğuna, ne yaptığına bakamıyordum. Ben maden işçisiyim. Eskiden işten gelmeden önce yemeğimi hazırlardı. Son zamanlarda yemek hazırlamamaya başladı. Ev işleriyle ilgilenmiyordu, temizliğe bakmıyordu. Akşamları işten geldiğimde bana, 'Çocuklar beni çok yordu, çocuklarla ilgilen' diyordu. Akşamları gezmeye çıkıyordu." dedi.

"ANLAŞMALI OLARAK BOŞANMAYA KARAR VERMİŞTİK"

Aldatıldığından şüphelendiği için eşinin telefon görüşmelerinin dökümünü GSM operatöründen çıkarttıran Özden İnam, eşinin bir kişiyle sürekli mesajlaştığını ve görüştüğünü gördüğünü iddia etti. Daha sonra eşine bir tokat atıp konuşup mesajlaştığı kişiyi sorduğunu ifade eden İnam, eşinin de kendisini aldattığını kabul ettiğini söyledi. Daha sonra anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdiklerini ifade eden İnam, "Eşimin ailesine de durumu anlatarak birlikte boşanmaya karar verdik. Ben çocukların bende kalacağını söyledim. 'Tamam' dediler. Ertesi gün anlaşmalı boşanma başvurusu için adliyeye gittik. Ben avukatla görüşürken eşim hap alarak intihar etmek istemiş. Ambulansla hastaneye götürmüşler. Bu nedenle mahkemeye başvuramadık." şeklinde konuştu.

"İLİŞKİYE GİRDİK, KENDİSİNİ TATMİN EDEMEDİĞİMİ SÖYLEDİ"

Eşinin intihara kalkışması sonucu hastanede tedavisinin tamamlanmasının ardından kayınpederinin evine gittiğini söyleyen Özden İnam, kayınpederinin evinde eşi ve eşinin ailesi ile bir araya gelerek pazartesi günü boşanmak için mahkemeye başvuracakları konusunda anlaştıklarını söyledi. Evden çıkarken eşinin kendisi ile tekrar görüşmek istediğini bildiren İnam, kendisiyle burada ilişkiye girdiklerini kaydederek, "Tekrar Enes'i getirmemi istedi. İş çıkışı Enes'i götürdüm. Çocuğu alınca baldızım bana hakaretler etmeye başladı. Selma, 'Senden boşanmayacağım, sana çektireceğim. Kendisini tatmin edemediğim yönünde şeyler söyledi. Diğer oğlumu da alacağım' diyerek hakaret etti. Ben sonrasını hatırlamıyorum. Kendimi kaybettim. Pişmanım. Keşke gitmeseydim eve." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Karaman Selma 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (36)

turkum ama oym mazlumdan yana hdpyeMobil-ANDROI:

turkum ama oym mazlumdan yana hdpye

27
136
yanıtYanıtla
hahaha:

Mazlum mu daha neler kanla beslenen hdp

yanıt3
yanıt2
Kahrolsun İsid hdpkk dhkpc:

Lan bi defolun gidin yalancı sahtekar duzenbaz haysiyetsizler

yanıt0
yanıt1
IğdırlıMobil-IOS:

Bu Adam doğru söylüyor bence

37
8
yanıtYanıtla
turkogul turkMobil-ANDROID:

yazik lan adama olum alevilerle evlenilmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

24
9
yanıtYanıtla
nilay:

Kolay hazmedilecek bir soz degil hic bir erkek bunu duymak istemez nasilsa adam yerin dibinnde calisiyor ne oluyor evli kadinlarimiza eslerimize sadik kalalim musluman kadina yakismaz kalpten ihaneti bile istemem yanni birini dusunnmek ne demek ya

29
3
yanıtYanıtla
Muss isviçre:

Eğer tatmin edemiyorsa suc kendinde.telefonu kontrol etmesi zaten suç ben eşimin telefonuna bakamam özele girer.kadının erkek arkadaşı olmasıda normal adam yetmiyorsa ne yapacak.biz türk erkekleri kendimizi kral zannediyoruz.önce sucu kendimizde arayalım demekku kadını tatmin edemiyoruz.kendimizi değiştirelim

7
24
yanıtYanıtla
Gül:

Ya bir git elini yüzünü yika kendine gel sabah sabah sacmaliyorsun

yanıt17
yanıt2
CAN:

Boşanmak da helal, boşansın kime tatmin ettiriyorsa ettirsin, 30 milyon erkek var sıkıntı yok. . . Tabi doğruysa. . .

yanıt0
yanıt0
1903:

yani kadın zaten seni ve evliliği bitirmiş başkalarıyla flört etmeye basladığını söylemiş kadın aklı sıra nafaka alıp konuştuğu erkeklerle yiyip günününü gün etme peşindeydi herkes hakettiğini bulurmuş ama olan adama olmus burada diye düsünüyorum herkese yorum yapmak kolay tabi birde kendinizi adamın yerine koyup empati kurun bakalım o durumda olanlar naparlardı veya o durumda olmak isterler mi ?

20
5
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title