Haberler

Kardeşinden Yavuz Bingöl'e: Annemin Alzheimer Olduğuna Sevindim

Güncelleme:

Berkin Elvan'ın annesi hakkında söyledikleriyle eleştirilen Yavuz Bingöl'e kardeşi Oğuz Bingöl "Annemin alzehimer olduğuna sevindim" sözleriyle yanıt verdi.

Yavuz Bingöl'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Berkin Elvan'ın annesini yuhalatmasını savunmasına tepki gösteren kardeşi Oğuz Bingöl, "Annemin Alzheimer olduğuna sevineceğim aklıma gelmezdi" dedi.

"AH ANACIM GÜZEL ANACIM..."

Facebook hesabı aracılığıyla kardeşini eleştiren Oğuz Bingöl, "Berkin Elvan'ın annesini yuhalattı çünkü cumhurbaşkanımızın anasına küfrettiler... Ah anacım, güzel anacım , yiğit anacım bir gün gelip Alzehimer olduğuna, olan bitenin farkında olmayışına sevineceğim hiç aklıma gelmezdi" dedi.

İşte Oğuz Bingöl'ün o paylaşımı;

YAVUZ BİNGÖL'DEN AÇIKLAMA

Şarkıcı Yavuz Bingöl, Ahmet Hakan'a verdiği röportajda Tayyip Erdoğan'ın Berkin Elvan'ın annesini yuhalatmasını 'insani bir şey' olarak nitelemesiyle büyük tepki çekince bir açıklama yayımladı. Bingöl, Hürriyet yazarının sözlerini çarpıttığını ileri sürdü.

Bingöl Twitter'dan yaptığı açıklamada "Ahmet Hakan sözlerimi olduğu gibi yayınlayıp beni sizlere doğru taşısaydı, bir daha asla bu sütunlarda olmayacaktım! Gülsüm Anneyi ellerinden beni doğru algılayan tüm insanları kalplerinden öperim" ifadelerini kullandı.

"BENDEN SİZE ZARAR GELMEZ"

Kendisini 'linç edenleri' de eleştiren şarkıcı, "Bu linç kolaycılığı ile hayatın hiçbir derdine devam olmayanlar, acıtanlar, kanatanlar; sabah uyanıp bugün kimi yağmalayalım iştahıyla güne başlayanlar; sakin olan arkadaşlar! Benden size ve bu güzelim insanlığa zarar gelmez" açıklamasını yaptı.

AHMET HAKAN YANIT VERDİ

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Yavuz Bingöl'ün "Sözlerim çarpıtıldı" sözlerinin ardından "Yavuz Bingöl'ün 'Berkin Elvan'ın annesi ve yuhalanması' meselesiyle ilgili söylediği sözlerin tamamı... kasetten canlı... yarın Hürriyet'te." şeklinde bir açıklama yaptı.

TWITTER'DAN ÖZÜR DİLEDİ

Gelen tepkiler üzerine Yavuz Bingöl, Twitter hesabından "Gülsüm anne başta olmak üzere berkının tüm aılesınden özür dılerım .. Benım demek ıstedıgım bu degıldıkı .. Boyle anlaşılması benıde üzdü" sözleriyle özür diledi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Yavuz Bingöl Berkin Elvan Oğuz Bingöl Magazin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (48)

BelcikaliMobil-IOS:

Bu ne aymazlik, bu ulkenin cumhurbaskanina agiza alinmiyacak laflar edeceksin, sonra destek olanlarida elestireceksin, yazikki bunlar bu ulkenin ekmegini yememis, suyunu icmemisler, nerelerden beslenmisler acaba???

102
62
yanıtYanıtla
taylan ksk 35buçuk:

salak adam oğuz bingöl. kardeşin legal bir insan olan ülkenin cumhurbaşkanına destek oluyor ne için barış için. gidip ülkeyi bölmeye öalışan bahoz erdala karayılanamı destek olacaktı. terbiyesiz adam

83
35
yanıtYanıtla
deyvani10:

yavuz Bingöl tüm gençliği onan inanları hayal kırıklığına uğratmıştır. biraz kaba olacak ama yavuz Bingöl bir dönektir

44
36
yanıtYanıtla
tarcan ak:

Yavuz Bingöl eşkiya gibi etrafa saldırıp milleti galeyana getirseydi ondan iyisi olmazdı. Bence senin beyninde hasta olmuş oğuz bey git tedavi ol. .

17
42
yanıtYanıtla
millet görür:

Reklamın iyisi kötüsü olmaz, gezi fantezisi kuranların en azılıları nedense hep ateist alevilerdi, bunlarda beyin olsa kendilerini kullandırmazlar enayi takımı!

12
40
yanıtYanıtla
44:

Adam helal süt emmiss, abisi gibi CANAK yalamamis,

39
10
yanıtYanıtla
MıçoMobil-IOS:

Yahu ben bu ulkede ülkesine kan kusan başka bir toplum görmedim , siz kime hizmet ediyorsunuz biz sunni, biz alevi , biz turk biz kürdüz, yaşasın kardeşliğimiz, siz bu toplumun huzurunu kaçırmaya hiç utanmıyormusunuz

40
3
yanıtYanıtla
Ayıp be!:

Bir anayı yuhalatmanın neresi insani!. . . Bu ne biçim kafadır, bu ne biçim bir savunmadır? Bu ne biçim bir yaranmadır?

32
9
yanıtYanıtla
HıdoMobil-IOS:

Bir insan bu topraklarda dogmuş büyümüş ister türk, ister kürt , ister sunni ister alevi olsun ülkesindeki insanlık için ugraşıyorsa bunun adı döneklik değil esas döneklik bu üleye zarar verenlerdir bingölü yürekten kutluyorum

20
20
yanıtYanıtla
zaza:

yavuz Bingöl ün oğlu olsaydı ( ''Berkin Elvan ) acaba ne yapardı vicdanınsa sorsun bakayım varsa tabiki vicdanı sanmam ama belki söz konusu evlat olunca belki vicdanı sorgulayabilir

29
9
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title