Haberler

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Vural Kaybetmek İstemiyoruz

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Vural Kaybetmek istemiyoruz Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Bursaspor'un gücüne göre bir strateji hesaplayacaklarını belirterek, İnşallah puan alıp dönmek istiyoruz.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Vural Kaybetmek istemiyoruz

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Bursaspor'un gücüne göre bir strateji hesaplayacaklarını belirterek, İnşallah puan alıp dönmek istiyoruz. En azından kaybetmek istemiyoruz. dedi.

Çaykur Rizespor'u 2-0 yenerek ligde kalma umutlarını arttıran Kardemir Karabükspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına bir günlük aranın ardından kendi tesislerinde başladı. Antrenman öncesi kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Yılmaz Vural, mutlu bir haftayı geride bıraktıklarını, şimdi deplasmanda Bursaspor'la zor bir maç oynayacaklarını söyledi.

Bursaspor'un önemli 3 oyuncusunun maçta oynayamayacak olmasının kendileri için bir avantaj oluşturduğunu ifade eden Vural, Savunma kurguları olduğu gibi, dış orta sahaları değişecek. Hücum oyuncularıyla hakikaten bir bela takım. Bize karşı kazanmak isteyecekler. Şu anda ligimizde en iyi futbol oynayan tek takım. Çok keyif veren bir takım. Bu maçta zorlanacağız. Bizim de şansımız küçükte olsa cezalı oyuncularının maçta oynamayacak olmaları. Ligde kalma hesapları yapmamız için bu hafta çok önemli bir süreçtir. dedi.

'İKİ TAKIMDA KAZANMAK ZORUNDA'

Vural, kazanmak zorunda olduklarını ve sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi. Bursa'nın Avrupa, kendilerinin ise ligde kalmak için mücadele ettiğini hatırlatan Vural, şöyle devam etti

Hedefi olan iki takımda kazanmak zorunda. Herkes dikkatli ve temkinli. Bulurlarsa atacaklar, bulamazlarsa bitirecekler. Böyle bir maç olacak. Bursaspor'un gücüne göre bir strateji hesaplayacağız. İnşallah puan alıp dönmek istiyoruz. En azından kaybetmek istemiyoruz. Matematiksel olarak ligden düşmemiz kesinleşene kadar asla işin ucunu bırakmayacağız. Çok ciddi takımlara karşı oynayacağız. Kimsenin işi kolay değil. Sadece biz ve Çaykur Rizespor riskte değil. 35 puan hala daha ligde kalınacak puan değil. Ortada 15 puan var. 39 puanı alan, 'ben ligde kaldım' der.

'ÜÇ GÜN BİTMEDEN MAÇ OYNUYORUZ'

Vural, fikstür konusunda ise Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi. 3 günde bir maç yapacak olmalarının doğru olmadığını söyleyen Vural, sözlerini şöyle tamamladı

Bursaspor maçının Cuma gününe alınmasını istedik. Sağ olsun rakibimiz sıcak bakıyor. 3 gün bitmeden maç oynuyoruz. Bu Türkiye'de ilk defa yaşanacak. Düzeltileceğine inanıyoruz. Fikstür hazırlanırken gözden kaçmış bu durum. 9 Mayıs Cumartesi günü Bursaspor maçı var. Otobüsle gitmek zorundayım. Pazar döneceğim, Pazartesi bir gün çalışma şansı sonra 12 Mayıs Salı günü Eskişehirspor maçına çıkacağım. Fikstürün değiştirilmesi diğer takımları da rahatsız etmiyor. Ben gereğinin yapılacağına inanıyorum.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yılmaz Vural Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title