Haberler

Kardemir Karabükspor - Medicana Sivasspor Maçının Ardından

Dha SPOR-Kardemir Karabükspor - Medicana Sivasspor maçının ardından KAYNAK, KARABÜKSPOR'U TEBRİK ETTİ Medicana Sivasspor teknik sorumlusu Orhan Kaynak, galibiyetlerinden dolayı Kardemir Karabükspor'u tebrik etti.

Dha SPOR-Kardemir Karabükspor - Medicana Sivasspor maçının ardından

KAYNAK, KARABÜKSPOR'U TEBRİK ETTİ

Medicana Sivasspor teknik sorumlusu Orhan Kaynak, galibiyetlerinden dolayı Kardemir Karabükspor'u tebrik etti. Maçta daha fazla pozisyona giren tarafın kendilerinin olduğunu belirten Kaynak, şöyle devam etti

Oyun olarak çok beklentimiz yoktu. Çok sıcak bir havada maç oynandı. Bu sıcak havada oyuncuların çok iyi oynamasını beklemiyorduk. Ama top ayağında olan takımın iyi şeyler yapmaya çalıştığı bir maçtı. 2 takımın oyuncularını da kutluyorum. Ellerinden geleni yapmaya çalışılar. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremeyince galip gelemedik, üzgünüz. Sezonu son hafta galip gelerek bitirmek istiyoruz.

VURAL ALLAH'A HAVALE EDİYORUM

Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural, küme düşmüş bir takım olmalarına rağmen kazandıkları 3 puanın önemli olduğunu söyledi. Kulübe maddi anlamda gelir sağladıklarını vurgulayan Vural, şöyle devam etti

Camiamızın psikolojik yapıları farklıydı. Ama nasıl çalışıyorsak aynı tempoda çalışmalarımızı sürdürdük. Kalan 2 maçımızı kazanarak ligden düşmek istiyorduk. 31 puanla Ligden düşerek birilerine bir şeyler anlatmak istiyoruz. Bu ligin düşme barajı 32 puan oldu bu sene. Tarihinde ilk defa olan bir şey bu. Kazanılan 3 puana sevinemiyoruz. Çünkü defans oyuncumuz Murat sakatlandı. Mayıs ayında 32 derece sıcaklıkta oyuncuları sahaya sürüyorsunuz. 2 dakika sonra saha kuruyor. Bas bas bağırıyoruz, 'yayıncı kuruluş istemiyor' diyorlar. Şansal Büyüka 'bizimle alakası yok' dedi. Bu programı kim yaptıysa Allah'a havale ediyorum. Yazık, günah değil mi şimdi sakatlanan oyuncumuza. Şimdi çapraz bağları kopan oyuncumuzun geleceği belli değil. Şimdi bunun sorumlusu maç programını yapanlar mı sorumlu Gücün ön planda olduğu, zayıfın yok olduğu çok adaletsiz bir lig. Ben 32 seneme giriyorum maalesef hala daha aynı şeyi konuşuyorum. Statlar değişiyor, kafalar değişmiyor. Topun şekli değişiyor, formanın rengi değişiyor ama kafalar aynı, mantalite değişmiyor. Önümüzdeki sene yine aynı umutlarla başlayacak ligde hiçbir şeyin değişmediğini yeniden göreceğiz. Her kes tamam diyor ama olmuyor. Yalnız sizin yaptığınız hatayla değil, bu ligin kendi doğasından yapılan hatalarında takımların ligde kalıp kalmamaız veya şampiyon olup olmaması konusunda önemli rol oynadığı gerçeği ortada.

Son maçları olan Kayseri Erciyesspor maçına oyuncularını aynı motiveyle hazırlamaya çalışacağını ifade eden Vural, şöyle devam etti

Ligde her takımı yenecek kadar oynadık. Ama atılması gereken çok basit golleri atamıyoruz. Pozisyon yokken gol yiyoruz. Bu sene böyle bir dönem yaşadık.

TARAFTAR MEDENİ BİR ŞEKİLDE PROTESTOLARINI YAPTILAR

Taraftarlara teşekkür eden Vural, şunları söyledi

Düşmüş bir takım olarak son maçımızı evimizde oynarken bize biraz sitemleri oldu. Hakları var. Daha fazlasını da yapabilirlerdi sağ olsunlar. Medeni bir şekilde protestolarını yaptılar. Camia ve şehir olarak hepimiz ellerimizi başımızın arasına alarak düşüneceğiz. Başarısızlıkta ne kadar payımızın olduğunu tartışmamız, düşünmemiz gerekiyor. Çünkü futbol bitmiyor.

BU LİGİN KALICI TAKIMI OLURUZ

Kardemir Karabükspor'un tekrar Spor Toto Süper Lig'e çıkacağına inandığını anlatan Yılmaz, sözlerine şöyle devam etti

İnşallah bir dahaki sene geldiğimiz ligde misafir kalırız ve tekrar çıkarız. Bu ligin kalıcı takımı oluruz. İmkanları, kurumlaşması itibariyle, yönetme anlayışı itibariyle hakikaten bu takım ligde kalmalıydı.

İMKANLARI ZORLAYACAKSA BURADA OLMAKTAN GURUR DUYARIM

Teknik adam olarak kendisine kalacak mısın gidecek misin' diye sorulduğunu, kendisinin de bu takım çıkmaya aday bir takım olacaksa, imkanlarını zorlayacaksa ben burada olmaktan gurur duyarım dediğini hatırlatan Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı

Bir kentin bize olan güvenine maalesef teknik adam olarak elimden ne geliyorsa yapmaya çalıştım ama yeterli olmadı. Bu yüzden çok üzüntülüyüm. Kendi içimdeki dünyada çok sıkıntılar yaşıyorum. Başarızsılığın ne olduğunu çok iyi bilen birisiyim. İnanın çok üzgünüm. Futbolcularıma kızamıyorum. Hepsinin ayaklarına sağlık. Ellerinden geleni yaptılar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhan Kaynak Sivasspor Dha Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title