Haberler

Kardemir Karabükspor'da Hedef Galibiyet

Kardemir Karabükspor'da hedef galibiyetKardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, sahalarında 3 maçlık galibiyet serisini Medipol Başakşehir maçında devam ettirmek istediklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor'da hedef galibiyet

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, sahalarında 3 maçlık galibiyet serisini Medipol Başakşehir maçında devam ettirmek istediklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını maçın oynanacağı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda sürdürdü. Teknik Direktör Igor Tudor gözetiminde yapılan taktik antrenmana sakatlığı süren Alexe katılmazken Kokaloviç takımdan ayrı çalıştı. Tudor, Medipol Başakşehir'in ligde lider durumda bulunduğunu hatırlatırken şöyle dedi Çok iyi bir maç bizi bekliyor. Her pozisyonda, her mevkiide çok iyi oyuncuları var. Çok disiplinli bir takım. Gerçekten çok iyi oynuyorlar. Bu da ligdeki konumlarından belli. Ama biz kendimize güveniyoruz. Ekim ayının sonlarına doğru yaklaşıyoruz ve bu sezon taraftarlarımız karşısında sahamızda ilk defa bir maça çıkacağız. Onlara güzel bir maç izlettirmek güzel bir performans ortaya koymak istiyoruz. Sahamızda aldığımız 3 galibiyeti bu maçta da devam ettirip taraftarlarımızlarla kutlamak istiyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Başakşehir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title