Haberler

Kardemir'in Temellerinin Atılması ve Karabük'ün 79. Kuruluş Yıl Dönümü

Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Uğur Yılmaz, "KARDEMİR artık dünyada kabul gören bir üretim seviyesini ve ürün çeşitliliğini yakalamıştır.

Karabük Demir Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Uğur Yılmaz, "KARDEMİR artık dünyada kabul gören bir üretim seviyesini ve ürün çeşitliliğini yakalamıştır." dedi.

Karabük Demir Çelik Fabrikalarının temellerinin atılması ve Karabük'ün kuruluşunun 79. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler, Mevlid okunması ve tanıtım filmi gösterimiyle başladı.

Fabrikanın Eğitim ve Kültür Merkezi'nde yapılan film gösterimi öncesinde konuşan KARDEMİR Genel Müdürü Yılmaz, fabrikalarının ülkedeki endüstriyel atılımlarının öncüsü ve okulu olduğunu belirtti.

KARDEMİR'in bugün hiç şüphesiz 79 yıl önce işaret edildiği yerde bulunduğunu anlatan Yılmaz, "2 milyon tonu aşan üretimiyle KARDEMİR artık dünyada kabul gören bir üretim seviyesini ve ürün çeşitliliğini yakalamıştır. Yakın zamanda yine sizlerle birlikte açılışını gerçekleştireceğimiz Kangal Haddehanemiz ise KARDEMİR'e, Karabük'e ve ülkemiz sanayisine kazandırılan yeni bir eser olacaktır." diye konuştu.

Tüm sosyal paydaşların dengeli memnuniyetini esas alan bir yönetim anlayışı ile hedeflerinin tümüne ulaşmak için çalıştıklarını vurgulayan Yılmaz, "KARDEMİR" markasının da bilgi ve performansa dayalı çalışma anlayışlarının ve etik değerlerinin üzerinde yükselmeye devam edeceğini kaydetti.

KARDEMİR'in 79. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Yılmaz, "Gelişmesine 79 yıldır emek verenleri bir kez daha minnet ve şükranla, aramızdan ayrılanları ise rahmetle anıyorum." dedi.

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Emniyet Müdürü Serhat Tezsever ve diğer protokol üyelerinin de katıldığı etkinlikler kapsamında, "Karabük Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Başkanlarının ve Öğrenci Temsilcilerinin Kişisel Vizyonları" konulu panel düzenlendi.

Daha sonra gerçekleştirilen "Kurumsallık Yolunda Bilimle Birlikte" etkinliğinde ise KARDEMİR yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin proje-tez sunumları yapıldı.

Etkinlikler, "Zaman, Mekan ve Anılarla Karabük" söyleşisi ile sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Demir Çelik Uğur Yılmaz Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title