Haberler

Karayollarında Son Durum

Güncelleme:

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yapım, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Beyşehir-Konya yolunun 41-42. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 11 Ekim'e kadar salı, çarşamba ve perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süreyle trafiğe kapatılacak.

Dursunbey-Balıkesir yolunun Eyüpbükü mevkisinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ile 3 ve 5 Ekim tarihlerinde 13.30-14.30 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Ankara-Pozantı Otoyolunun 0-10. kilometreleri arasındaki Çiftehan-Pozantı kesiminde heyelan önleme çalışmaları nedeniyle otoyol ve şerit kapatma yapılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Muğla-Kale yolunun 34-42. kilometreleri arasındaki asfalt ve yapım çalışmaları nedeniyle yol araç trafiğine kapatılacak. Geçişler kontrollü olarak sağlanacak.

Beyşehir-Konya yolunun 41-42. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 21-25 Ekim tarihleri arasında salı, çarşamba ve perşembe günleri 14.00-17.00 saatleri arasında yol en fazla 2 saat süreyle trafiğe kapatılacak.

Bartın-Safranbolu-Kastamonu (Safranbolu Çevre) yolunun 41-42. kilometreleri arasında heyelan oluşması sonucu yolda daralma nedeniyle ulaşım aralıklı olarak sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Eskişehir-Seyitgazi- Afyonkarahisar yolunun 19-22. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 13.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

TEM otoyolunun Ümraniye Kavşağı-Mahmutbey Batı Kavşağı arasındaki muhtelif kesimlerde yapım çalışmaları nedeniyle 15 Ekim'e kadar hafta içi her gün 23.00-06.00, cumartesi-pazar günleri 23.00-08.00 saatleri; Kavacık-FSM arası çalışmalar ise 22.00-06.00 saatleri arasında yapılacak, çalışılan şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak. Kavşak kollarında yapılan çalışmalarda trafik alternatif güzergahlara yönlendirilecek.

O-4 otoyolunun İzmit Batı Kavşağı-Gebze Kavşağı kesiminde orta refüj aydınlatma sistemleri yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 10 Aralık'a kadar 06.00-20.00 saatleri arasında Ankara-İstanbul istikametinde soldan bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.

Konya-Isparta il sınırı-Yalvaç ayrımı (Akşehir-Bağkonak) yolunun 6-7. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 31 Ekim'e kadar her gün 14.00-17.00 saatleri arasında 2 saat süreyle yol ulaşıma kapatılacak.

Akşehir-Bağkonak-Yalvaç yolunun 5-9. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle her gün 08.00-12.00 ve 13.00-18.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Anadolu otoyolunun Ankara-Bolu il sınırı-Akıncı kesimi 31-33. kilometreleri arasında üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle 5 Ekim'e kadar trafik Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü olarak sağlanacak.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 6-16 ve 80-87. kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08.00-19.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılacak.

TEM otoyolunun İzmit Doğu Kavşağı ile Adapazarı Kavşağı 100-130. kilometreleri arasındaki üstyapı çalışmaları nedeniyle 30 Ekim'e kadar otoyolun bir yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor. Çalışmalar pazar günü hariç hergün 24 saat esasına göre yapılıyor. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title