Haberler

Karayollarında Durum

Doğubeyazıt-Çaldıran, İki·zdere-İspi·r, Karayazı-Tutak, Tutak-Patnos, Eleşki·rt-Ağrı, Köprüköy-Horasan yollarında kar ve ti·pi· nedeniyle ulaşım sağlanamıyor, Oltu-Narman yolu çalışma nedeni·yle trafi·ğe kapalı bulunuyor.

Doğubeyazıt- Çaldıran, İki·zdere-İspi·r, Karayazı-Tutak, Tutak-Patnos, Eleşki·rt-Ağrı, Köprüköy-Horasan yollarında kar ve ti·pi· nedeniyle ulaşım sağlanamıyor, Oltu-Narman yolu çalışma nedeni·yle trafi·ğe kapalı bulunuyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Doğubeyazıt-Çaldıran, İki·zdere-İspi·r, Karayazı-Tutak, Tutak-Patnos, Eleşki·rt-Ağrı, Köprüköy-Horasan yolları kar ve ti·pi·, Oltu-Narman yolu i·se çalışma nedeni·yle trafi·ğe kapalı olduğundan sürücüleri·n kış şartlarını dikkate alarak, araçlarında zi·nci·r, takoz ve çeki· halatı bulundurmaları gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolu Eskişehir kavşağı 23. kilometrede Elvankent kavşağı-İncek kavşağı istikameti derz onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım İncek Kavşağı-Elvankent kavşağı istikametinden çift yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanıyor.

Güneyyurt-Ermenek yolunun 28-35 kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 09.30-11.30 ve 14.00-15.30 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

Kaynak: AA / Ekonomi

Doğubeyazıt Karayazı Çaldıran Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title