Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre,TEM Otoyolu İkitelli Kavşağı dere ıslahı çalışmaları nedeniyle Basın Ekspres yolu Havalimanı-Edirne istikameti Halkalı Köprüsü İkitelli-Halkalı çıkış kolu trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan sağlanıyor. Ayrıca Halkalı-Bağcılar yolu İkitelli Köprüsü Edirne-Ankara yönü Basın Ekspres yoluna bağlantı kolu trafiğe kapatılarak Basın Ekspres yolu Edirne-Ankara yönündeki ulaşım ise bir sonraki kavşaktan gerçekleştiriliyor.

Kumluca-Antalya yolunun 80-82. kilometrelerinde (Sarısu Kavşağı sonrası 1 kilometrelik kesim) Tünektepe servis yolu yapımı nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün bilgilerine göre, 21 Şubat'a kadar Türkiye'nin Marmara, Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinde yoğun kar yağışı beklendiği ifade edilerek, sürücüler kış koşullarını dikkate almaları, kışlık lastikleriyle yola çıkmaları, araçlarında zincir, takoz ve çekme halatı bulundurmaları istendi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Halkalı Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title