Haberler

Karayolları Genel Müdürlüğü'nde Görevden Alma Depremi

Güncelleme:

Karayolları Genel Müdür Yardımcısı ve daire başkanları görevden alındı. Genel Müdür'ün de görevden alındığı söylenmişti ancak Bakan Elvan "İzne çıktı" dedi.

Hürriyet'ten Zeynep Gürcanlı'nın haberine göre, Karayolları Genel Müdürlüğü'nde deprem yaşandı. 3. köprü, duble yollar gibi büyük projelerde yaklaşık 8 yıldır görev yapan Karayolları'nın üst yönetimi tamamen değişti. Edinilen bilgiye göre, iki Genel Müdür Yardımcısı'ndan biri olan Uğur Kenan Adiloğlu görevden alındı.

Ayrıca, Karayolları Genel Müdürlüğü'nde görev yapan 6 daire başkanı da görevlerinden oldu.

Karayolları Genel Müdür Turhan da izne çıktı. Turhan'ın da görevden alınacağı konuşulurken, bunun yapılabilmesi için Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, Başbakan Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzalarının yer aldığı üçlü kararname çıkarılması gerekiyor.

BAKAN: MÜDÜR İZİNLİ, GÖREVDEN ALINMADI

Konuyla ilgili soruları yanıtlayan Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan, "Karayolları Genel Müdürü şu anda izinli. Dolayısıyla görevden alma gibi bir durumu yok." dedi. Bakan, diğer görevden alınan isimlerle ilgili ise yorumda bulunmadı.


(Genel Müdür Mehmet Cahit Turhan)

BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI, GENEL MÜDÜR YARDIMCISI OLDU

Boşalan Genel Müdür Yardımcılığı'na Ankara'nın Altındağ ilçe Belediyesi'nden, eski bir karayolu yetkilisi olan Belediye Başkan Yardımcısı Gökalp Yılmaz atandı.

10 DAİRE BAŞKANI'NDAN 6'SI DEĞİŞTİ

Karayolları Genel Müdürlüğü'ndeki görevden almalar, daire başkanlıklarına kadar taşındı. 10 daire başkanından 6'sı değişti.

Görevden alınan 6 Daire başkanları şöyle;

* İşletmeler Daire Başkanı Enver İzkurt;
* Yapım İşleri Daire Başkanı Hüsamettin Kırcı,
* AR-GE Daire Başkanı Ahmet Gürkan Güngör,
* Taşınmazlar Daire Başkanı Mustafa Görgün,
* Etüt proje Daire Başkanı İsmail Çağlar ve
* Program İzleme Daire Başkanı Kamuran Yazıcı.

DAİRE BAŞKANI ATAMALARI YAPILDI

Görevden alınan daire başkanlarının yerine jet hızıyla atamalar da yapıldı. Ataması dün itibarıyla yapılan Daire Başkanları ise şöyle; İşletmeler Daire Başkanlığı Emin Ener, AR-GE daire Başkanlığı Birol Demir, Etüd-Proje Daire Başkanı Kürşad Koç.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Karayolları Genel Müdürlüğü Hürriyet Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (54)

Balıkçı:

İyi en azından eski Karayolcu atamışlar. Vakıfbanka işbankası şube müdürünü Genel Müdür olarak atadılar. Tübitaka Hayvanat Bahçesi müdürünü Genel Müdür atadılar. Etibanka ilahiyatçıyı Daire başkanı olarak atadılar. KPSS siz daire başkanları genel müdürler atandı. Ohhh ne ala. Yeni Türkiye yi çok merak ediyorduk. Yeni Türkiye nin ne olduğunu öğrenmiş olduk.

46
8
yanıtYanıtla
mahmutm@m.m:

Etibank 2002 yılında tasfiye edildi. Öyle bir banka yok yani. Genel Müdür daire Başkanı KPSS ile alınmıyor. Cahilliğini her yerde belli etme

yanıt3
yanıt5
mustafa güllü:

bunun bi sonu gelir. devlete yerleşme buna denir akp lisen iş var yoksa yok toplumsal barışı dinamitleme bence

40
7
yanıtYanıtla
BİZ:

AKP BÜTÜN DEVLET DAİRELERİNE KENDİ YANDAŞLARINI YERLEŞTİRMEDE KARARLI BAZEN HATAYLA YANDAŞLARINDAN OLMAYAN ADAMLARI ATASA BİLE FRKETTİĞİNDE HEMEN GÖREVDEN ALIYOR. BUNUN ÇOK ÖRNEĞİ VAR. ANCAK BU İŞLER BİR GÜN TERSİNEDE DÖNER. MEVLA GÖRELİM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER.

20
22
yanıtYanıtla
RojbasMobil-IOS:

Boğazı'na kadar pıslıge bulaşmış. Bu AKP

24
15
yanıtYanıtla
NasuhmobilWeb@haberler.com:

Demek hırsız değiller.....olsalardı kalırlardı.

21
9
yanıtYanıtla
ÖZELCİ DR:

üç bürotrat değişti diye ne depremi salakça

20
8
yanıtYanıtla
ALİ''M:

ACABA HANGİ İHALEYİ DEVLET BÜYÜKLERİNDEN HABERSİZ YAPTILAR Kİ BÖYLE APAR TOPAR GÖREVDEN ALINDILAR. SİZİ GİDİ DUBLE YOLCULAR SİZİ. . .

21
5
yanıtYanıtla
Polat AS:

Deprem değil adam akıllı pislikleri TEMİZLİK diyeceksiniz.

14
9
yanıtYanıtla
hakan:

sebeb işte yeni türkiye helal yiyen paralel haram yiyen akp ne hale düştün türkiyem

12
9
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title