Haberler

Karaosmanoğlu Halkımız Takım Tutar Gibi Parti Tutmuyor

Başkan Karaosmanoğlu, Farklı Siyasi Görüşlere Mensup İsimlerle Bir Araya Geldi, Türkiye'de Takım Tutar Gibi Parti Tutma Devrinin Bittiğini Söyledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük'e bağlı Yazlık Kadırga Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda her siyasi görüşün temsilcileriyle bir araya geldi. Toplumun hemen her kesiminden gelen ve farklı siyasi görüşleri temsil eden isimlerle buluşan Başkan Karaosmanoğlu, Gölcük'te yapılan hizmetleri sinevizyon eşliğinde anlattı. 12 Haziran'da yapılacak seçimlere de değinen Başkan Karaosmanoğlu, ''Halkımız artık, takım tutar gibi parti tutmuyor'' dedi.

Ülkede İstikrar Sürmeli

Gölcük'e bağlı Yazlık Kadırga Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda Başkan Karaosmanoğlu, ilçede farklı siyasi görüşlerden gelen isimlerle buluştu. Toplantıda eski belediye başkanlarından Sebahattin Ersoy(Yazlık), Sebahattin Şimşek(Hisareyn) ve Habip Sarman(Köseköy) da hazır bulundu. Toplantının başlangıcında bir konuşma yapan Şimşek, ''Hizmetleriyle Türkiye'de ve Kocaeli'nde her alanda başarılı bir AK Parti görüyoruz. 12 Haziran seçimlerinde de ülkemizde istikrarın sürmesini arzu ediyoruz'' açıklamasını yaptı.

Cumhuriyetimizi Seviyoruz

Konuşmasına, ''Bizim siyasette muradımız ve hedefimiz hizmettir'' diyerek başlayan Başkan Karaosmanoğlu, ''Halkımızın müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, rahat, huzurlu ve mutlu yaşamalarını sağlamak için çalışıyoruz. Halkımıza olan sevgimizi hizmet ederek gösteriyoruz. Artık halkımız, takım tutar gibi parti tutmuyor. Demokrasi bizim için büyük bir nimet. Cumhuriyetimizi çok seviyoruz. Demokrasinin en güzel yaşandığı ülke Türkiye'dir'' ifadesini kullandı.

Çok Güzel Hizmetler Yaptık

AK Parti iktidarından önce ülkede önemli eksikler ve ihtiyaçlar bulunduğunu dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ''Kurucusu olmakla gurur ve mutluluk duyduğum AK Parti'de Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın önderliğinde ülkemizde ve şehrimizde çok güzel hizmetler yaptık. Başbakanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz ve biz, sizlerden biriyiz.

Hedefimiz daha zengin, daha huzurlu, daha mutlu bir ülke ve şehir oluşturmak'' şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu, konuşmasını devamında Gölcük'te Büyükşehir'in yaptığı hizmetleri sinevizyon eşliğine anlattı. Toplantının sonunda ise katılımcılar, Gölcük'te ve Kocaeli'nde yapılacak projelerle ilgili görüş ve önerilerini aktardı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title