Haberler

Karamürsel'e Çıkarma Yaptı

Güncelleme:

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yusuf ''Kocaeli'nde girmedik sokak, sıkmadık el bırakmayacağım'' dedi.

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yusuf, ziyaretlerine Karamürsel'de devam ediyor. Karamürsel'e adeta çıkarma yapan Yusuf, ziyaretlerini Esnaf Sanatkârlar Odası , Seyyar Pazarcılar Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Ziraat Odası'na gerçekleştiren Yusuf, konuğu olduğu kurum ve kuruluşlarda Karamürsel ilçesi hakkında bir çok konuda istişarelerde bulundu. 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimleri çok önemsediklerini dile getiren Yusuf,'' bu süreçte sıkılmadık el, gitmedik kapı, girilmedik gönül, bırakmayacağız ''dedi.


Yusuf'tan Karaosmanoğlu'na teşekkür
Ziyaret programına Karamürsel Ko-Mek ve Karamürsel Belediyesi Kurs Merkezleri'ni de katan Hüseyin Yusuf, bu merkezlerde kurs yönetimi ve kursiyerlerle bir araya geldi. İlgiyle karşılanan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yusuf, '' Halk üniversiteleri olarak bilinen Ko-mek ve Belediye Kurs Merkezleri'miz bugüne kadar meslek eğitiminden, dil ve sanat eğitimine kadar verdiği hizmetlerle binlerce insan yetiştirmiş, önemli başarılara imza atmış ve hemşerilerimize önemli bir istihdam alanı yaratmıştır. Bu bağlamda hangi yaşta olursa olsun yediden yetmişe girişimcilik ruhunu kaybetmeyen, her daim yeniliklere açık hemşerilerimize ve onlara bu imkanı sağlayan başta Büyükşehir Belediye Başkanım İbrahim Karaosmanoğlu'na ve emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum." dedi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kursiyerler Yusuf'a seçim sürecinde başarılar diledi.

Baş tacı yaparız

Ziyaretlerini Karamürsel Doğu ve Güneydoğu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Yardımlaşma Derneği, Karamürsel Yozgatlılar Derneği, Atılımcı İş Adamları Derneği ve 2 Nolu Küçük Minibüsçüler Kooperatifi'nin konuğu olarak sürdüren Hüseyin Yusuf, gerçekleştirmiş olduğu bu ziyaretlerde sivil toplum kuruluşlarının faaliyetleri hakkında dernek başkanları ve yönetimleriyle fikir alış verişinde bulundu ve Aday Adaylığı sürecinde destek istedi. Yusuf ''biliyoruz ki stk'lar kentin katma değerini artıran birçok faaliyette bulunmaktadırlar ve biz bu kente zerre katkısı olanı baş tacı yaparız'' dedi.

Kararlarımı bu kentin insanlarıyla alacağım

Yusuf Ziyaretleri kapsamında Bem-bir-sen Kocaeli Şubesi'nin de misafiri oldu. Başkan Sadican Aygen ve yönetimiyle bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Yusuf, '' Bugün sizlerle dertleşmeye, halinizi, hatırınızı sormaya sizlerin fikrini almaya geldim. Aday adaylığımızla alakalı sonuç ne olursa olsun bu diyalogları sürdürme ve hatta artırma arzusundayım. Bu güne kadar kendimle alakalı aldığım tüm kararlarda yaşadığım şehrin insanlarıyla istişare ettim bundan sonra da böyle yapacağım'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Karamürsel Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title