Haberler

Karamürsel'de Kitap Okuma Günleri

Karamürsel ilçesindeki bir futbol okulunda "Kitap Okuma Günleri" başlatıldı.

Karamürsel ilçesindeki bir futbol okulunda "Kitap Okuma Günleri" başlatıldı.

Karamürsel İdman Yurdu On Numara Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Şafak Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, her kulübün ve spor adamının hedefinin sağlıklı düşünebilen beyinler, kendine güvenen ve ifade edebilen sosyal yönü kuvvetli bireyler yetiştirmek olması gerektiğini bildirdi.

Güzel bir projeyi başlattıklarını vurgulayan Şahin, şunları dile getirdi:

"Biz de hem yönetim olarak hem de altyapı antrenörlerimiz ile kendi üstümüze düşen bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Futbol okulu ile başlayan bu süreç lig gruplarımızı çalıştıran antrenörlerimiz ile en iyi şekilde devam etmektedir. İş ahlakı yüksek, sosyal çevreye uyumlu bireyler yetiştirebilmek için her zaman futbolu araç olarak kullanan bir yapıda olduk. Çocuklarımızın sosyal ve psikolojik gelişimi ne kadar iyi olursa oynadıkları oyuna da o kadar olumlu yansımaktadır. Bu nedenle okuyan beyinlere ihtiyacımız var. Bu etkinliğimizde de çocuklarımız kitap okuma alışkanlığını kazandırmak kitap okumayı sevdirmek, okuldaki başarılarını arttırabilmek amacındayız. Bize bu konuda destek veren velilerimize ve kulüp yönetimimize teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Şafak Şahin Karamürsel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title